Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικες συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Τούμπα – Χειροπέδες και στους γονείς τους

Must Read

Ένα περιστατικό bullying μεταξύ ανήλικων κοριτσιών έχει αναστατώσει τα τελευταία 24ωρα τη Θεσσαλονίκη, καθώς μια παρέα από 15χρονες επιτέθηκαν σε μια συνομήλική τους στην περιοχή της Τούμπας, την οποία όχι μόνο έδειραν, αλλά και βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό της, για να τον ανεβάσουν στο διαδίκτυο.

Η ανήλικη που δέχτηκε την επίθεση χθες το βράδυ, πήγε σήμερα το πρωί μαζί με τον πατέρα της στο Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας και κατήγγειλαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει απόψε στις συλλήψεις των πέντε από τα έξι ανήλικα κορίτσια που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό, όλα τους ηλικίας 15 ετών.

Οι συλληφθείσες κατηγορούνται για εξύβριση και σωματικές βλάβες, ενώ αναζητείται ακόμη μια συνομήλική τους που συμμετείχε στην επίθεση, για να συλληφθεί στο πλαίσιο το αυτοφώρου. Επιπλέον, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε συλλήψεις επτά ενηλίκων, γονέων των κοριτσιών, με την κατηγορία της παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις, για να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι, μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις και η διαδικασία συλλογής στοιχείων που βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ), όλοι οι συλληφθέντες (ανήλικες και γονείς) θα αφεθούν ελεύθεροι, μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα. Στη συνέχεια, μόλις κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας που σχηματίζεται για την υπόθεση, θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές για τα περαιτέρω,

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν η 15χρονη αποχώρησε από ένα internet cafe, μαζί με ακόμη έξι συνομήλικές της, οι οποίες φέρεται να την οδήγησαν σε σημείο πίσω από το κατάστημα. Τότε, μία εξ αυτών τη γρονθοκόπησε στο αριστερό της μάτι, με αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το συμβάν που δημοσίευσαν οι δράστιδες στο Ιnstagram, να χάσει τις αισθήσεις και πέφτοντας να χτυπήσει το κεφάλι της σε ένα αυτοκίνητο. Στο επίμαχο βίντεο, όπου ακούγεται τραπ μουσική φαίνεται και μια άλλη κοπέλα να τη φτύνει στο πρόσωπο.

«Την έφτυσαν και τη χτύπησαν επειδή υπερασπίστηκε μια φίλη της» υποστήριξε ο πατέρας της 15χρονης, επισημαίνοντας πως η κόρη του γνώριζε μόνη τη μία από τις δράστιδες. «Έξι κορίτσια την έβαλαν στη μέση, στα καλά καθούμενα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This