Νέο παραλήρημα Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου: «Θα προσφύγουμε κατά της εισαγγελέως»

Την ενοχή της 35χρονης ζήτησαν οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη - Σήμερα βγήκε το διαζύγιο

Must Read

Με ένταση «σημαδεύτηκε» ακόμη μία συνεδρίαση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα ήταν απούσα από την διαδικασία.

Αιτία των υψηλών τόνων υπήρξε για ακόμη μια φορά ο συνήγορος της 35χρονη κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας. Σε ένα νέο παραλήρημα ο κ. Κούγιας ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου πως θα προσφύγει δικαστικά κατά της εισαγγελέως της έδρας η οποία είχε κάνει μια αγόρευση – «μαραθώνιο» καθώς, όπως υποστήριξε κανείς δεν μπορεί να ειρωνεύεται την εντολέα του!

«Δεν έχει κάνεις δικαίωμα να ειρωνεύεται την κατηγορούμενη. Πληροφορήθηκα ότι η ειρωνεία “πήγε σύννεφο” και από την πρόεδρο και από την εισαγγελέα. Η εισαγγελέας ανέφερε το πρωτοφανές πως «η μόνη ατυχία που είχε η Τζωρτζίνα ήταν να έχει μητέρα την κυρία κατηγορούμενη»», ανέφερε και πρόσθεσε πως θα καταφύγουν ακόμα και στον Άρειο Πάγο.

Δείτε παλιότερες δηλώσεις του κ. Κούγια για την αγόρευση:




Η εισαγγελέας απάντησε από την πλευρά της: «Να το κάνετε».

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα ώστε να κατατεθεί γραπτώς η αγόρευση της εισαγγελέως.

«Να κατατεθεί τώρα η αγόρευση. Όπως γίνεται πάντα σε όλες τις δίκες. Αν δεν κατατεθεί γραπτώς η αγόρευσή της, δεν θα ξεκινήσω τη δική μου αγόρευση», είπε. Ωστόσο, το αίτημα έπεσε στο κενό καθώς απορρίφθηκε από το δικαστήριο με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου να αντιδρά ξανά.

«Αν στη δικογραφία εισέλθει το οποιοδήποτε έγγραφο και ειδικά η πρόταση της εισαγγελέως μετά το πέρας της διαδικασίας στο ακροατήριο η υπεράσπιση θα προσβάλει τα πρακτικά για πλαστότητα». 

Αγόρευσαν οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη

Την ενοχή της 35χρονης ζήτησαν και οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη οι οποίοι αγόρευσαν σήμερα στο δικαστήριο.

Ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος τόνισε ότι η κεταμίνη «είναι ξεκάθαρο ότι χορηγήθηκε από την κατηγορουμένη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι» και πως η ποσότητα που εντοπίστηκε μεταθανάτια στην Τζωρτζίνα «είναι υπερδιπλάσια από το μέσο όρο των θανάτων από κεταμίνη».

Ο δεύτερος συνήγορος του πρώην συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στην σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Πρόκειται για δίκη ιατρικού αντικειμένου και όλοι βγήκαμε σοφότεροι από αυτήν. Πρέπει ωστόσο να διερευνήσετε την υπόθεση με τα όσα ελάμβαναν χώρα στο σπίτι του ζευγαριού. Μιλάμε για τη διερεύνηση μίας εγκληματικής ενέργειας. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα δεμένο ζευγάρι αλλά με ένα ζευγάρι σκοτωμένο πριν το Καραμανδάνειο. Το ίδιο και πριν το παιδί εισαχθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Βρίσκονταν σε διάσταση. Όσο η κατηγορουμένη ήταν μαζί με τον Δασκαλάκη ήταν καλά. Όταν έφευγε ο Δασκαλάκης, θόλωνε, της γύριζε το μάτι. Ο τρόπος να τον κρατήσει ήταν ο χειρότερος, αυτός που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Πριν το Καραμανδάνειο, η κατηγορουμένη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Για να τον φέρει πίσω, φτάνει στο έγκλημα….».

Εκδόθηκε το διαζύγιο

Στο μεταξύ, δεν είναι πλέον παντρεμένοι εδώ και λίγες μέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Το πρώην (πλέον) ζευγάρι δεν είχε καμία επαφή από την ημέρα της σύλληψης της 35χρονης. Είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από τον Απρίλιο του 2021. Τότε, όμως, η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε την πρώτη αγωγή τον Δεκέμβριου του 2022 η οποία πήρε αναβολή και στη συνέχεια υπέβαλλε αγωγή και η πρώην σύζυγός του με την απόφαση τελικά να εκδίδεται για συναινετικό διαζύγιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This