Θεσσαλονίκη: Άγριες οδομαχίες κουκουλοφόρων με τα ΜΑΤ μέσα και έξω από το ΑΠΘ

Must Read

Η καταδρομική επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αργά το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να εκκενώσουν την κατάληψη στο κτήριο της πρυτανείας, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν νέα επεισόδια εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κουκουλοφόροι οπλισμένοι με ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα έβαλαν φωτιά σε κάδους και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονται παραταγμένοι στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ, με τους τελευταίους να αναγκάζονται να τους απωθήσουν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, καθιστώντας την ατμόσφαιρα στη γύρω περιοχή αποπνικτική.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο περιθώριο των ταραχών οι φοιτητές πραγματοποιούν νέο συλλαλητήριο, διαμαρτυρόμενοι αυτή τη φορά για την έφοδο ΜΑΤ και ΕΚΑΜ στο ΑΠΘ.

Σημειώνεται ότι, μετά την έφοδο των ΜΑΤ και ΕΚΑΜ στο ΑΠΘ, οι περισσότεροι φοιτητές αποχώρησαν από την πανεπιστημιούπολη εκφωνώντας συνθήματα, την ώρα που στο σημείο παρέμειναν αντιεξουσιαστές που είχαν εισχωρήσει στο χώρο, αποφασισμένοι -προφανώς- να συγκρουστούν με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This