Υποσιτισμένο το βρέφος που πέθανε στον Έβρο – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Το 2019 ποντίκια είχαν δαγκώσει το αδερφάκι του!

Must Read

Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 4 μηνών βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή στον Έβρο, το αδερφάκι του οποίου πριν από μερικά χρόνια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο σώμα του καθώς το είχαν φάει ποντίκια!

Σύμφωνα με το πόρισμα διαπιστώθηκε εισροή γαστρικού γάλακτος στην αναπνευστική οδό αλλά και πως το άτυχο μωράκι ήταν υποσιτισμένο. Μάλιστα όπως διαπίστωσαν οι γιατροί κατά την άφιξη του βρέφους στο νοσοκομείο το μωρό έδειχνε πολύ μικρότερο από την πραγματική του ηλικία.

Η εικόνα παραμέλησης του 4 μηνών βρέφους θα οδηγήσει τους γονείς στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου προκειμένου να καταθέσουν.

Την ίδια ώρα η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείο Διδυμοτείχου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι δεν είχε υπάρξει κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της οικογένειας, αλλά ούτε και για τη νέα εγκυμοσύνη, μετά το περιστατικό με το κοριτσάκι. Όπως τονίζει ενημερώθηκαν σχετικά μόνο αφότου το μωράκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της περιοχής.

Το αδερφάκι του είχε νοσηλευτεί με δαγκωματιές από ποντίκια!

Υπενθυμίζεται ότι το 2019, η οικογένεια των Ρομά, είχε πάει στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου καθώς το μεγαλύτερο τότε παιδί τους, ένα κοριτσάκι ηλικίας 3,5 ετών, έφερε πολλαπλές δαγκωματιές από ποντίκια.
Σύμφωνα με το Voria.gr, τότε, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, από το κοριτσάκι είχε αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος της μύτης, ένα μεγάλο τμήμα από το μάγουλο καθώς και από τον βραχίονα στον οποίο έχουν αποκαλυφθεί οι μύες και τμήμα των οστών. Επίσης το παιδάκι έφερε πολλές εκδορές στα κάτω άκρα και παρουσίαζε σημάδια αφυδάτωσης.

Μετά το περιστατικό οι δύο γονείς του κοριτσιού είχαν συλληφθεί, ενώ τους είχε αφαιρεθεί και η επιμέλεια του παιδιού.

Δείτε επίσης: Έβρος: Ξεψύχησε μωράκι 4 μηνών – Εμφάνιζε εικόνα ακραίας παραμέλησης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This