Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Η Αστυνομία προχώρησε σε 27 συλλήψεις

Must Read

Χειροπέδες σε 27 άτομα που εμπλέκονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών πέρασαν οι αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, σε διάστημα λιγότερο των πέντε ημερών.

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενήργησαν από τις απογευματινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα εντόπισαν και συνέλαβαν είκοσι επτά άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 21χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Καλαμαριάς, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 34,6 γραμμαρίων.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This