Νίκαια: Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά πληροφορίες για τους επιβάτες της μηχανής που χτύπησαν κι εγκατέλειψαν 83χρονο

Must Read

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στην Πέτρου Ράλλη, όταν μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο νεαρά άτομα παρέσυρε ένα 83χρονο που κινούνταν πεζός στο σημείο, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ, οι δύο πιτσιρικάδες που χτύπησαν με την μηχανή τους τον 83χρονο, πρώτα τον έβρισαν και κατόπιν καβάλησαν εκ νέου τη μοτοσικλέτα τους και έγιναν καπνός, αφήνοντας τον τραυματία αιμόφυρτο και ανήμπορο να σφαδάζει από τους πόνους.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει δημόσια έκκληση στους πολίτες για παροχή πληροφοριών σχετικά με το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα:

«Την Πέμπτη (1-2-2024) και περί ώρα 20.30, στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ανακρέοντος, περιοχή Νίκαια-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης πεζού, με εμπλεκόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, η οποία κινούνταν επί της Π. Ράλλη με κατεύθυνση προς την οδό Λαοδικείας.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένου πεζού, ο οποίος διέσχιζε την Π. Ράλλη με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία της μοτοσυκλέτας.

Ο οδηγός, αλλά και ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα του εμπλεκόμενου οχήματος, των επιβαινόντων, καθώς και για τις συνθήκες, υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω σοβαρό τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 210-4949713-712-715.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This