Αναβιώνει στο Εφετείο το έγκλημα πάθους στην Κρύα Βρύση

Υπόθεση δολοφονίας του 2018

Must Read

Σχεδόν έξι χρόνια μετά, έρχεται στο φως και πάλι μία σκοτεινή και συνάμα συνταρακτική υπόθεση!

Πιο συγκεκριμένα, αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, η υπόθεση δολοφονίας μιας 69χρονης γυναίκας και ο ελαφρύς τραυματισμός του συζύγου της και της εγγονής της, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, εν έτει 2018. Με κατηγορούμενο έναν -τότε- 38χρονο άνδρα, ο οποίος άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, έξω από το σπίτι του θύματος!

Όπως προέκυψε μετά από έρευνες, ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε γύρω στις 9.20 εκείνο το βράδυ το σπίτι των θυμάτων, ειδικότερα στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον γιο της γυναίκας. Έπειτα, αποχώρησε, αφού τον χτύπησαν συγγενικά πρόσωπα, για να επιστρέψει αργότερα, αυτή την φορά οπλισμένος…

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πληροφορίες και καταθέσεις, προκύπτει ότι ο δράστης, φτάνοντας εξωτερικά της οικίας, άνοιξε πυρ με την καραμπίνα. Μς συνέπεια, από τα σκάγια να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα και να τραυματιστούν ακόμα δυο άνθρωποι.

Σήμερα, στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, κατέθεσε -πρώτα- ένας αστυνομικός υπάλληλος, εξηγώντας: «Αφού κλήθηκα και πήγα στον χώρο του εγκλήματος, είδα τα φυσίγγια στο πάτωμα και πολλούς περιοίκους να έχουν μαζευτεί. Όταν ρώτησα πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ο κατηγορούμενος, τρίτοι μού μετέφεραν ότι ο ίδιος είχε εμμονή με την εγγονή της 69χρονης, ηλικίας 22 ετών».

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος αυτοπυροβολήθηκε μετά το συμβάν και χρειάστηκε νοσηλεία 40 ημερών, ο αστυνομικός συμπέρανε ότι «δεν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ατύχημα. Αν ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, αφού έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το όχημά του, δεν θα κατέβαινε από αυτό, αλλά θα αυτοκτονούσε εκεί μέσα».

Στο βήμα του μάρτυρα, σε επόμενο στάδιο, ανέβηκε ο πατέρας του 42χρονου σήμερα κατηγορουμένου, ισχυριζόμενος ότι «το παιδί δεν είναι καλά στην υγεία του, είχε από τότε κατάθλιψη και είχαμε εντάσεις». Σχετικά με τα γεγονότα, το μοιραίο βράδυ, ο μάρτυρας ανέφερε: «Εγώ δεν ήμουν εκεί. Ο γιος μου, μετά την εντατική, μού είπε ότι πήγε στο σπίτι να ζητήσει συγγνώμη, καθώς κάτι είχε προκύψει με την εγγονή της θανούσης, με την οποία φέρεται να είχαν κάποια ερωτική επαφή, ότι δηλαδή την έβριζε μέσω Facebook».

Για το όπλο, ερωτηθείς ο πατέρας του κατηγορουμένου, σχολίασε πως «την καραμπίνα την είχα, αλλά δεν είχα άδεια. Ήθελα να προστατεύω τον εαυτό μου, γιατί τότε οι Αλβανοί έκλεβαν πολύ και μου την είχαν δώσει. Ο ίδιος, όμως, ήταν κυνηγός, είχε νόμιμη άδεια. Γενικά, πριν το περιστατικό, μάς έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, μια φορά, πήγε να κόψει τις φλέβες του».

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτόπτη μάρτυρα, κάτω από το σπίτι του οποίου εκτυλίχθηκε το περιστατικό με τον αυτοπυροβολισμό: «Είδα το αγροτικό αμάξι κάτω από το σπίτι μου (εννοώντας το όχημα του κατηγορουμένου). Ξαφνικά, άκουσα έναν πυροβολισμό και είδα μια λάμψη στην πλευρά του οδηγού. Μετά ανοίγει η πόρτα του αυτοκινήτου και πέφτει κάτω ο κατηγορούμενος. Αργότερα, βλέπω 2-3 άτομα να κατευθύνονται προς τον άνδρα που ήταν πεσμένος στο έδαφος και αρχίζουν να τον χτυπούν. Μάλιστα, έβαλαν το αμάξι μπρος και το μετακίνησαν πιο μπροστά. Πρέπει να τον πάτησαν».

Στο σημείο όπου έφτασαν μετά από λίγο αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι ο -σήμερα- 42χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, σε κακή σωματική κατάσταση, ενώ και η καραμπίνα του βρέθηκε κομματιασμένη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This