Νέος «Κολωνός» στο Ρέθυμνο: Βίαζαν και εκπόρνευαν 13χρονη – Δικογραφία σε βάρος 12 ατόμων!

Συνελήφθη ένα άτομο

Must Read

Μια υπόθεση που θυμίζει έντονα εκείνη την ανήλικης στον Κολωνό η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμών ερευνάται εντατικά το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Το θύμα αυτή τη φορά είναι ένα κορίτσι 13 ετών που μένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε στην ΕΛΑΣ πριν από περίπου έξι μήνες, το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμών και ασελγών πράξεων από 12 τουλάχιστον άντρες ενώ την ωθούσαν και στην πορνεία!

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί τότε ένας αλλοδαπός για άλλο αδίκημα για το οποίο προφυλακίστηκε. Το διάστημα που ήταν στην φυλακή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Στη συνέχεια, η έρευνα συνεχίστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία για τα 12 πρόσωπα η οποία έχει έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Τα στοιχεία αναφέρουν πως οι εν λόγω άνδρες φέρεται να βίαζαν την ανήλικη το 2022 και το 2023.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας και της διαχείρισης με μεγάλη διακριτικότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This