Ο Μιχάλης Μπότας ξέρει περισσότερο Marketing από όσο μπορείς να αντέξεις!

Must Read

Ο Μιχάλης Μπότας εκτός από πολυσυζητημένη προσωπικότητα στο χώρο της διαφήμισης, είναι και ένας άνθρωπος που μάχεται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο για αυτά που θεωρεί σημαντικά.

Οι παλαιότεροι τον γνωρίζουν από την καμπάνια πρόμαχος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα η οποία έχει φτάσει σε σημείο ώστε διεθνείς προσωπικότητες όπως ο George Clooney να παίρνουν ανοιχτά θέση υπέρ της Ελλάδας!

Έπεσα μετά από τόσα χρόνια τυχαία πάνω του σε μια χορηγούμενη που έκανε για το Ιατρικό Μάρκετινγκ και αυτό που είδα ήταν το λιγότερο αξιοθαύμαστο, το 80% και βάλε από τους γιατρούς που βρίσκονται στις πρώτες οργανικές θέσεις ανήκουν στο portfolio του, με βάση αυτό λοιπόν αποφασίσαμε εδώ στο newsbreak.gr να του κάνουμε αυτό το αφιέρωμα.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μπότας;

Ο Μιχάλης Μπότας είναι ιδρυτής και επικεφαλής της DMSS Marketing Agency, κορυφαίας εταιρείας Digital Marketing στην Αθήνα σύμφωνα με τα Google Reviews. Είναι επίσης Founder & CEO της εταιρείας πολιτικού μάρκετινγκ Election Leaders. Η Εταιρεία Μάρκετινγκ DMSS – Digital Marketing Agency συμπεριλαμβάνεται σύμφωνα με τα Google Reviews μέσα στις καλύτερες Εταιρείες Digital Marketing στην Ευρώπη.

Είναι γεννημένος το 1986 με καταγωγή από το Πόρτο Χέλι Αργολίδος και από το 2003 διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Ο Μιχάλης Μπότας διακρίνεται ως ο νεότερος Digital Marketing Instructor στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ψηφιακή διαφήμιση σε ηλικία 23 ετών, δημιουργώντας επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις, σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, κόμματα και διεθνείς προσωπικότητες.

Είναι γνωστός στον χώρο του για τις ξεχωριστές δεξιότητές του στο SEO (search engine optimisation), καθώς αρθρογραφεί για τις SEO τεχνικές από το 2012, και πολλοί συνάδελφοί του τον θεωρούν από τους καλύτερους στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.

Το 2014, ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής Digital Marketing στο Project Πρόμαχος για την ταινία που αφορούσε την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, έργο το οποίο απέσπασε παγκόσμια προσοχή και υποστήριξη από εκλεκτές διεθνείς προσωπικότητες που τάχθηκαν υπέρ της Ελλάδας.

Το 2015, διακρίθηκε με το βραβείο “Digital Player 2015” στην Washington DC, ανάμεσα σε 67 υποψηφιότητες, ως Digital Marketing Specialist.

Από το 2016, σε ηλικία 28 ετών, ασχολείται με τη διδασκαλία του Digital Marketing και της Ηλεκτρονικής Δημοσιογραφίας στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Το 2018, εκπαιδεύτηκε στο Google Local Digital Marketing, εστιάζοντας στις Google κριτικές ως ένα κρίσιμο εργαλείο για την επιλογή αξιόπιστων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Το 2019, ο Μιχάλης Μπότας βρέθηκε κοντά στην απόκτηση σημαντικής διοικητικής θέσης στην Meta platforms – Social Metaverse Company, χωρίς να καταλήξει σε τελική συμφωνία.

Είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που έχει λάβει εκπαίδευση στο Digital Marketing στην Washington DC (E.I.O.M.).

Ως ειδικός στο Digital Marketing, ο Μιχάλης Μπότας διαθέτει την τεχνογνωσία στο Microtargeting και το Remarketing, όχι μόνο για την προσέγγιση πιθανών πελατών, αλλά και για τη δημιουργία ενός δυνατού brand για κάθε επιχείρηση.

Τέλος θα ήταν άδικο να μην δοθεί έμφαση στο ότι η DMSS – Digital Marketing Agency συμπεριλαμβάνεται σύμφωνα με τα Google Reviews μέσα στις καλύτερες Εταιρείες Digital Marketing της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This