Όλγα Κεφαλογιάννη για την αντίδραση του γιου της: «Έσπασε η καρδιά μου»

«Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πάντα και επηρεάζονται»

Must Read

Στις δύσκολες ισορροπίες που καλείται να διατηρήσει ως υπουργός και μητέρα αναφέρθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σε συνέντευξή της μοιράστηκε μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή με το παιδί της.

«Έχω αποφασίσει να μην το αντιμετωπίζω ενοχικά, γιατί δεν βοηθάει κανένα» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιοδικό OK και μίλησε για την καθημερινότητά της και τον χρόνο που αφιερώνει καθημερινά στα παιδιά της:

«Προσπαθώ όταν είμαι με τα παιδιά μου να είμαι μαζί τους. Αυτό που κάνω -και σε επίπεδο συμβολισμού- είναι με το που μπαίνω σπίτι πηγαίνω κατευθείαν στο δωμάτιό μου, αλλάζω ρούχα, βάζω φόρμες και παρουσιάζομαι έτσι στα παιδιά μου, με πρόχειρα ρούχα του σπιτιού. Καθόμαστε μαζί στο πάτωμα, παίζουμε, διαβάζουμε βιβλία, ακούμε μουσική. Δεν θέλω καν να με βλέπουν γυρνώντας στο σπίτι με την πανοπλία της δουλειάς» σημείωσε ο Όλγα Κεφαλογιάννη και μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή που την έκανε να αισθανθεί τύψεις.

«Μία μέρα έσπασε η καρδιά μου. Θα πήγαινα ταξίδι, είχα τις βαλίτσες και προφανώς ο γιος μου το κατάλαβε, Τον είδα ότι γενικά ήταν κάπως περίεργος και τον ρώτησα “τι έχεις;”. “Μαμά, φεύγεις;” μου είπε. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πάντα και επηρεάζονται πάρα πολύ από αυτά που κάνουμε εμείς, νομίζοντας ότι δεν τα αξιολογούν» ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This