«Σβήνουν» οι ελπίδες για το 2 ετών αγοράκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ

Must Read

Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του μικρού Νικόλα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του creta24.gr, το ηλικίας μόλις 2 ετών αγοράκι το οποίο επέβαινε με την 30χρονη μητέρα του στο ΙΧ το οποίο οδηγούσε η 59χρονη γιαγιά του, είχε διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Δυστυχώς, σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργου Χαλκιαδάκη, στον τοπικό ιστότοπο, από τα εγκεφαλικά τεστ που υποβάλλεται το παιδί, δεν υπάρχει καμία θετική ένδειξη, με αποτέλεσμα οι ελπίδες των γιατρών να έχουν εξανεμιστεί.

Θυμίζουμε πως στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ, λίγο πριν τη Λυγαριά Ηρακλείου, έχασε τη ζωή της η γιαγιά του αγοριού, ενώ η μητέρα του τραυματίστηκε ελαφρά. Το τροχαίο συνέβη εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης, όταν ο 38χρονος οδηγός μίνι βαν, υπήκοος Συρίας, ο οποίος και συνελήφθη, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και να συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ όπου επέβαινε η άτυχη οικογένεια.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This