«Σου αρέσει αυτό που σου κάνω;»- Φρίκη προκαλεί η κατάθεση της 14χρονης που βίαζε ο παππούς της!

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η κατάθεση της 14χρονης  η οποία από τα 9 της χρόνια ζούσε ένα εφιάλτη στα χέρια του 78χρονου παππού της ο οποίος δεν δίσταζε να απλώνει πάνω του τα χέρια της να την θωπεύει και να την βιάζει. Ο αρρωστημένος ηλικιωμένος έχει οδηγηθεί στην φυλακή για τα φρικιαστικά περιστατικά.




Η πρώτη κακοποίηση 

Σύμφωνα με το zougla.gr που φέρνει στο φως την κατάθεση η ανήλικη είπε για την πρώτη φορά που έπεσε θύμα κακοποίησης, στο σπίτι του παππού της στο Κερατσίνι.

«Επειδή ο παππούς μου ξέρει ότι μου αρέσουν οι τρομακτικές ιστορίες, οι τρομακτικές ταινίες γενικά και ό,τι έχει να κάνει με ταινίες τρόμου και θρίλερ, όταν η μητέρα μου και η γιαγιά μου είχανε πάει μέσα στο δωμάτιο και είχα μείνει στο σαλόνι με τον παππού, μου ζήτησε να δούμε μία ταινία και εγώ δέχτηκα. Πήγα γιατί μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι μαζί του και έτσι όπως έψαχνα να βρω κάποια ταινία να δούμε, άρχισε να με πειράζει στα γεννητικά μου όργανα. Μετά αυτό συνεχίστηκε για κάποιες ημέρες, κάθε φορά που πηγαίναμε, γιατί δεν πηγαίναμε συνέχεια».

Ερώτηση: Θυμάσαι που ήσασταν;

Απάντηση: Στο ίδιο ακριβώς σημείο στον καναπέ.

Ερώτηση: Ποιος άλλος ήταν στο σπίτι;

Απάντηση: Ήταν η μητέρα μου και η γιαγιά μου, αλλά ήταν μέσα στο δωμάτιο. Μπορεί να ήταν και οι θείοι μου, αλλά μπορεί να κοιμόταν.

Ερώτηση: Και τι έκανε τότε;

Απάντηση: Δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε όλο αυτό, αλλά είχα πάει να κάτσω εκεί, κάτι μου είχε πει και είχα πάει και έτσι όπως καθόμουν προσπάθησε να μου κατεβάσει το παντελόνι για να… Πριν είχε κατεβάσει ήδη το δικό του και πήγαινε… μου έλεγε να ακουμπήσω τα δικά του και δεν ήθελα».




Την τελευταία φορά που πήγε να γίνει το ίδιο η ανήλικη ανέφερε πως απομακρύνθηκε.

«Εγώ σηκώθηκα και έφυγα και πήγα μέσα στη μαμά δεν είπα τίποτα γιατί ήξερα ότι θα γινόταν χαμός και σκεφτόμουν και τη γιαγιά μου», είπε χαρακτηριστικά.Μάλιστα, ο παππούς έλεγε στο κορίτσι «σου αρέσει αυτό που κάνω;», όταν ακουμπούσε το κορμάκι της.

Η εξομολόγηση στην φίλη της 

Το κορίτσι άνοιξε την καρδιά του στην φίλη του πριν κάνει τις αποκαλύψεις στους γονείς της. 

«Της το είπα πριν δύο χρόνια και προσπαθούσε να με πείσει “πες το και πες το” στους δικούς μου, αλλά δεν το έλεγα, δεν μπορούσα να το πω. Το είπα και σε μία άλλη κοπέλα, επειδή ο παππούς θα ερχόταν να  μείνει στο χωριό, γιατί δεν ήξεραν τι έχει γίνει και ο πατέρας μου ήθελε να τον φέρει στην Καλαμάτα, για να μείνει με εμάς να τον πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί, αλλά επειδή μου είπαν ότι θα έμενε μαζί μας, γιατί θα έμενε στο ίδιο δωμάτιο μαζί μου, θα κοιμόμασταν μαζί και προφανώς δεν ήθελα».

Η κατάθεση του πατέρα 

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν αυτός που πήγε στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022. Ο ίδιος είχε παρατηρήσει πως η κόρη του απέφευγε τον παππού της στο εξοχικό της οικογένειας, στην Καλαμάτα.

«Παρατήρησα ότι η κόρη μου έλεγε διάφορες δικαιολογίες, για να τον αποφύγει όπως για παράδειγμα ότι, μιλάει στο τηλέφωνο μέχρι αργά το βράδυ με τις φίλες της και διάφορα άλλα. Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πεθερός μου, κλαμένος και αναστατωμένος και μου είπε ότι έπρεπε να γυρίσει επειγόντως στην Αθήνα. Ξεκίνησε να λέει διάφορες ασυνάρτητες δικαιολογίες και παρατήρησα ότι μάζεψε άρον άρον τα πράγματά του, ξεχνώντας πίσω αρκετά. Όταν επιστρέψαμε στην Αθήνα, η αδερφή μου, μου αποκάλυψε ότι η κόρη μας έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση  από τον παππού της. Μόλις το ακούσαμε, τρελαθήκαμε».

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που βίαζε ο παππούς της: «Θα το πληρώσει και ας είμαι παιδί του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This