«Δεν ζει η Σταυρούλα» – Τι λέει η συγκάτοικός της για τα χρήματα και τους καβγάδες

Must Read

Άφαντη παραμένει η 52χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, τον περασμένο Αύγουστο. Η γυναίκα αγνοείται όλους αυτούς τους μήνες και η συγκάτοικός της απαντά για τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως σχετικά με χρηματικά ποσά και τους έντονους καβγάδες ανάμεσά τους.

Η επί 12 χρόνια συγκάτοικος της Σταυρούλας ήταν εκείνη που προσπάθησε να δηλώσει την εξαφάνιση στις Αρχές, ωστόσο όπως λέει δεν τα κατάφερε, καθώς δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού, με αποτέλεσμα κάποια φίλη της να απευθυνθεί στον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η ίδια εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η Σταυρούλα δεν βρίσκεται στη ζωή: «Κάτι κακό έχει συμβεί στην Σταυρούλα. Μπορεί να αργούσε, αλλά θα με είχε ειδοποιήσει… Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα».




Όπως λέει η ίδια, με την Σταυρούλα πούλησαν ένα σπίτι στην Ηλιούπολη προτού μετακομίσουν στην Κυψέλη και κρατούσαν τα χρήματα σε κοινό λογαριασμό. Σύμφωνα με την ίδια το ποσό μαζί με τα επιδόματα που λάμβαναν, ανέρχεται σε 68.000 ευρώ και δεν έχει «πειραχτεί». Η 52χρονη ωστόσο διατηρούσε άλλα 11.000 ευρώ σε δικό της λογαριασμό, τα οποία αναλήφθηκαν λίγο προτού η ίδια εξαφανιστεί χωρίς να πάρει μαζί της κανένα απολύτως προσωπικό έγγραφο.

«Λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί, μου είχε πει να τα βγάλω εγώ τα χρήματα» δήλωσε η γυναίκα προσθέτοντας ότι η 52χρονη της είχε δώσει τους κωδικούς και το βιβλιάριο.

Για τα περί καβγάδων που έχουν ακουστεί από τους γείτονες, η ίδια παραδέχτηκε ότι υπήρχαν εντάσεις κατά την περίοδο του lockdown στην πανδημία, ωστόσο στη συνέχεια δήλωσε ότι τσακωνόταν με τη Σταυρούλα και τους τελευταίους μήνες προτού χαθούν τα ίχνη της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This