Η ΕΛΑΣ σταμάτησε κόντρες στην Θεσσαλονίκη – «Έπεσαν» 144 πρόστιμα!

Must Read

Δεκάδες πρόστιμα μοίρασαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας στην Θεσσαλονίκη οι οποίοι σταμάτησαν τις κόντρες νεαρών σε περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ έφτασαν την στιγμή που οι εξατμίσεις είχαν πάρει «φωτιά» και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είχαν αναστατωθεί από τις φωνές και το θόρυβο που επικρατούσε τα ξημερώματα την ώρα που ήθελαν να ξεκουραστούν.

Δείτε βίντεο:

Αρκετά ήταν τα άτομα που θέλησαν να διαφύγουν από τον έλεγχο με τα γρήγορα αυτοκίνητά τους, ωστόσο τους «τσάκωσαν» λίγα μέτρα πιο μακριά περιπολικά που είχαν στήσει μπλόκο.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης της ΕΛΑΣ για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η οποία δεν έγινε μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, έγιναν 663 ελέγχους και βεβαίωσαν 357 παραβάσεις. Οι 144 από αυτές αφορούσαν τους αυτοσχέδιους αγώνες. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 5 περιπολικά, δικυκλιστές, δύο γερανοί, ανακριτικό και ΟΠΚΕ.

Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν:

  • 46 παραβάσεις για έλλειψη αποτελεσματικού σιγαστήρα (εξάτμιση) κατάλληλου για μείωση θορύβου κινητήρα και για θόρυβο εξάτμισης πέραν του επιτρεπόμενου ορίου,
  • 11 παραβάσεις για επικίνδυνη οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή,
  • 10 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
  • 7 παραβάσεις για φιμέ μεμβράνες και 70 λοιπές παραβάσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This