Στα μπλόκα και σήμερα οι αγρότες – Αναμένουν την συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Must Read

Ακόμη μία ημέρα κινητοποιήσεων είναι η σημερινή για τους αγρότες, σε αναμονή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό η οποία θα γίνει αύριο.

Δείτε βίντεο:




Στα Φάρσαλα

Με τρακτέρ έχουν γεμίσει από το πρωί οι δρόμοι στα Φάρσαλα καθώς οι αγρότες του μπλόκου Ε65 πραγματοποιούν μεγάλο συλλαλητήριο. Ο λόγος της κινητοποίησης είναι τα αιτήματα που θέλουν να ικανοποιηθούν για την επιβίωσή τους.




«Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και πρέπει ο πρωθυπουργός να τα υλοποιήσει», δήλωσε ο Πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Δείτε φωτογραφίες:

(πηγή φωτογραφιών protothema.gr)

Δείτε βίντεο:




Στο Κιλκίς

Τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων απέκλεισαν σήμερα οι αγρότες από το Πολύκαστρο Κιλκίς για τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα και όχι για τους πολίτες.

Οι αγρότες ξεκίνησαν με τα τρακτέρ τους και έφτασαν μέχρι ένα σημείο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων αρκετά μέτρα μακριά από το τελωνείο. Ωστόσο, εκεί συνάντησαν μπλόκο της αστυνομίας και έφυγαν μέσα από τα χωράφια.

Έξω από το κτίριο της Περιφέρειας βρέθηκαν οι αγρότες της δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, έριξαν μπάλες με άχυρο, έβαλαν φωτιές και πέταξαν λάστιχα στην είσοδο.

Στα Ιωάννινα

Με τρακτέρ απέκλεισαν την Εφορία των Ιωαννίνων οι αγρότες της περιοχής ενώ ανάλογη κινητοποίηση θα κάνουν και έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το απόγευμα, θα αποκλειστεί από τις 4 έως τις 5 ο κόμβος του Φιλώτα, ενώ από τις 6 έως τις 8 θα υπάρχει συμβολικός αποκλεισμός  στο μπλόκο των Μαλγάρων.

Την ίδια στιγμή, τρακτέρ των αγροτών της Θεσπρωτίας παραμένουν παραταγμένα στην είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό.

Δείτε επίσης:

Κορυφώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: «Αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς, πρέπει να βρεθεί λύση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This