Πατροκτονία στα Τρίκαλα: «Ελάτε να με πάρετε, τον σκότωσα» είπε στους αστυνομικούς ο 46χρονος δράστης – Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα

Αφού πρώτα αποκεφάλισε τον 76χρονο, στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια με το ίδιο αλυσοπρίονο

Must Read

Δύο 24ωρα μετά την αποτρόπαια πράξη του αποφάσισε να ομολογήσει το στυγερό έγκλημά του ο 46χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στον πατέρα του και τον σκότωσε, αποκεφαλίζοντάς τον!

Οι στενοί συγγενείς τους δηλώνουν συγκλονισμένοι για το φρικιαστικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν ο 46χρονος ομολόγησε τη στυγνή δολοφονία του 76χρονου πατέρα του. Στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, φέρεται να ανέφερε πως «έβαψε τα χέρια του με αίμα, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα». Ο καθ’ ομολογίαν πατροκτόνος φέρεται να ανέφερε, επίσης, ότι σκότωσε τον 76χρονο πριν από 48 ώρες, μέσα στη βιοτεχνία τους, στην οδό Καρδίτσης. Μέχρι τότε δεν είχε πει το παραμικρό σε κανέναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρώτα αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια, με ένα αλυσοπρίονο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο δράστης τούς είχε πει την αλήθεια, καθώς βρήκαν την ακρωτηριασμένη σορό του άτυχου άντρα, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού του, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης ήταν σε κατάσταση σοκ, χαμένος σε ένα δικό του κόσμο, και δεν αντιστάθηκε στους αστυνομικούς όταν πέρασαν χειροπέδες, για να τον μεταφέρουν, κατόπιν, στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως δηλώνουν συγγενείς τους στο newsit.gr, ποτέ τους πατέρας και γιος δεν είχαν δώσει δικαιώματα. Ορισμένοι αναφέρουν πως γνώριζαν για τα ψυχολογικά προβλήματα του 46χρονου, αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.

O 46χρονος πατροκτόνος (πηγή: newsit.gr)

«Πριν καμιά ώρα βγήκα να πάρω τσιγάρα και βλέπω ΔΙΑΣ. Πού να μου πάει το μυαλό; Σκέφτηκα ότι θα έχουν κάποιο μπλόκο. Και μου έστειλε η γυναίκα μου στο κινητό ότι έγινε αυτό στην Καρδίτσης. Πήγα με το αυτοκίνητό μου και πήγα στο μαγαζί και ήταν όντως αυτό που αυτό που διάβασα», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του πατροκτόνου και πρόσθεσε «έχω πάθει σοκ. Είμαστε χρόνια εδώ πέρα. Ποτέ μα ποτέ δεν είχαν τέτοια δείγματα. Πέθανε η μάνα του (δράστη) πριν τρεις – τέσσερις μήνες και κάθε μέρα ερχόντουσαν μαζί στο μαγαζί, κάθονταν, δούλευαν, φτιάχνουν καρέκλες. Η μαμά του ήταν άρρωστη και μεγάλη σε ηλικία η συγχωρεμένη. Δεν τους έχω δει να μαλώνουν ποτέ. Δεν μας έδειξε ποτέ ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά. Το μόνο που μας έλεγε τελευταία είναι ότι “η μάνα μου έφυγε όπως έπρεπε να φύγει, δεν ταλαιπωρήθηκε, την πρόσεξα”. Μοναχοπαίδι και ανύπαντρος είναι. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν ξέρω τι να πω».

Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου των Τρικάλων στο τηλεφώνημα που έκανε στη Άμεση Δράση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday.gr, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πατροκτόνος μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Ο δράστης, είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζουν στοιχεία πάλης στο χώρο, ενώ ο 76χρονος διαπιστώθηκε πως έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο ημέρες, κάτι που σημαίνει πως ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This