Εξεταστική για τα Τέμπη: Την κλήση Μητσοτάκη και Τριαντόπουλου ζήτησε με εξώδικό της η Ευδοκία Τσαγκλή!

Η εκ των επιζώντων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος ζήτησε και τη δίωξη του Κώστα Αχ. Καραμανλή για ψευδορκία

Must Read

Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, παρέδωσε εξώδικο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα, στο οποίο ζήτησε, μεταξύ άλλων, να κληθούν ενώπιον της ο Χρήστος Τριαντόπουλος, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης!

Συγκεκριμένα, η Ευδοκία Τσαγκλή, με την εξώδικη διαμαρτυρία της που απευθύνεται στον πρόεδρο της Εξεταστικής, Δημήτρη Μαρκόπουλο, στον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σταικούρα, και στην Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, ζήτησε να κληθεί ενώπιον της επιτροπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως κορυφή του κράτους, αλλά και ο Χρήστος Τριαντόπουλος, «ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων». Παράλληλα ζήτησε τη δίωξη για ψευδορκία των Καραμανλή, Τερεζάκη, Καραβάκη, Πατέρα και Τσιαπαρίκου.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, το εξώδικο της Ευδοκίας Τσαγκλή έφτασε στην είσοδο της Βουλής και ζητήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή να το παραδώσει στον Δημήτρη Μαρκόπουλο. Ωστόσο, επειδή εκείνη την ώρα η Εξεταστική Επιτροπή ήταν σε εξέλιξη, ο  πρόεδρός της και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε σχετικά, ζήτησε αυτό να παραδοθεί στο προσωπικό του γραφείο στη Νίκαια.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This