Περίεργη υπόθεση: Χειροπέδες σε δύο Τούρκους στα Χανιά – Τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ!

Εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνησης μεταναστών

Must Read

Με μια μυστηριώδη υπόθεση ασχολούνται εδώ και λίγο καιρό οι αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, τα στελέχη της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε δύο Τούρκους, έναν 22χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι περνούσαν «ζάχαρη» εδώ και μήνες διαμένοντας σε ένα πολυτελέστατο σπίτι και διάγοντας έναν ανάλογο βίο!

Οι αλλοδαποί είχαν πατήσει επί ελληνικού εδάφους εδώ και πέντε μήνες.  Σύμφωνα με τον SKAI, είχαν περάσει από τον Έβρο και είχαν κάνει αίτηση για άσυλο λέγοντας πως κινδύνευαν από το καθεστώς Ερντογάν. Τους χορηγήθηκε το απαραίτητο χαρτί ενώ το άσυλο εξετάζεται.

Η παρουσία τους δεν έμεινε απαρατήρητη και έτσι μπήκαν στο στόχαστρο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). 

Δείτε βίντεο:




Η ίδια πηγή αναφέρει πως πριν από μερικές μέρες η Αστυνομία εισέβαλλε στο σπίτι τους και τους πέρασε χειροπέδες. Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και σφαίρες καθώς και συνθετική κάνναβη. Όπως διαπιστώθηκε, το όπλο ήταν παράνομο και έτσι δημιουργήθηκε σχετική δικογραφία.

Στο μικροσκόπιο, βέβαια, έχει μπει το παρελθόν των Τούρκων ενώ διερευνάται γιατί ήρθαν στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στα Χανιά. Σε αυτό το πλαίσιο, ερευνώνται έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι τους και ένα ακριβό θηριώδες τζιπ που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους. Εξετάζεται η ανάμιξή τους σε υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνησης μεταναστών!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This