Κυψέλη: Ψάχνουν τη Σταυρούλα στα αζήτητα – «Δεν πήγα στην Αστυνομία γιατί…»

Ερευνούν και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας - Τι υποστηρίζει η σύντροφος και συγκάτοικος της Σταυρούλας

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο στην Κυψέλη, με την συγκάτοικο και σύντροφό της να θεωρείται πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Alpha, την 53χρονη για την οποία δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο ή μαρτυρία μέχρι τώρα από κάποιον που μπορεί να την είδε, διεξάγεται έρευνα στα αζήτητα των νοσοκομείων της χώρας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την εξαφάνιση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή ατυχήματος.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στην περίπτωση αυτοχειρίας, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια στιγμή, η συγκάτοικος της Σταυρούλας μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι το βράδυ που διαπίστωσε ότι η Σταυρούλα εξαφανίστηκε χωρίς κανένα προσωπικό της έγγραφο, την καλούσε αγωνιωδώς όλο το βράδυ και η γραμμή ήταν κατειλημμένη. Ωστόσο, σύμφωνα όμως με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Σταυρούλας, δεν βρέθηκαν οι κλήσεις της συγκατοίκου της.

«Δεν σκέφτηκα να πάω στην Αστυνομία» δήλωσε εξηγώντας ότι θεωρούσε πώς η Σταυρούλα ήθελε τον χρόνο της γιατί τελευταία είχαν έντονους καβγάδες.




 

Δείτε επίσης:

Εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Σταυρούλας – Η απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της και η ένωση των δικογραφιών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This