ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για τον γάμο δύο γυναικών στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για τον γάμο δύο γυναικών στην Ελλάδα

Θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά στην Αθήνα

Μια εβδομάδα περνά αύριο από την ψήφιση στη Βουλή του πολύκροτου νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Την περασμένη Παρασκευή, προτού στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών, δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα «Τα Νέα» η πρώτη αγγελία για τον γάμο ενός ζευγαριού που αποτελούνταν από άτομα του ιδίου φύλου και συγκεκριμένα από δύο άντρες οι οποίοι θα παντρεύονταν στη Νέα Σμύρνη.

Σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιοποίησε την πρώτη αγγελία γάμου που αφορά δύο γυναίκες, οι οποίες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά στον δήμο Αθηναίων. Πρόκειται για την Δανάη Δεληγεώργη, η οποία είναι ψυχοπαιδαγωγός και έχει μιλήσει δημόσια σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου και την Αλεξία Μπεζίκη, η οποία εργάζεται ως ηθοποιός.

Δείτε την αγγελία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Δανάη Δεληγιώργη:

(πηγή φωτογραφίας Facebook)

H Αλεξία Μπεζίκη:

(πηγή φωτογραφίας Facebook)

H Αλεξία Μπεζίκη είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου εκφράζοντας την χαρά της για αυτό που συνέβη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης