Κλήση της ΔΕΑΒ για τους πυροβολισμούς στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην δυτική Αττική

Εξελίξεις και αποφάσεις

Must Read

Η ώρα των αποφάσεων για τα όσα διαδραματίστηκαν… σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στη δυτική Αττική, έφτασε. Και υπάρχουν ήδη εξελίξεις.

Ο Απόλλων Ποντίων και ο Μανδραϊκός κλήθηκαν σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταξύ των φιλάθλων τους και τους πυροβολισμούς που έπεσαν και που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα τους για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Δυτικής Αττικής!

Υπήρξαν θυμίζουμε συμπλοκές εντός και εκτός γηπέδου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, έπειτα από ένα χαμένο πέναλτι των φιλοξενουμένων, ενώ σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Με αποτέλεσμα οι διαιτητές να φύγουν με τους παίκτες για τα αποδυτήρια και να διακοπεί ο αγώνας, ενώ υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές.

Η ανακοίνωση:

«Κλήσεις σε ακρόαση, για τη Δευτέρα 26/02/2024 και ώρα 11.00, διά των νόμιμων – καταστατικών εκπροσώπων τους, προς τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου με τις επωνυμίες ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ και ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ, για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων τους που περιελάμβαναν συμπλοκές και πυροβολισμούς κατά τον μεταξύ τους αγώνα που έγινε στις 18/02/2024 στο γήπεδο Γκορυτσάς Ασπροπύργου για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικής Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ), ο οποίος και συνεπεία των ανωτέρω, διεκόπη. Ήτοι για παραβάσεις του άρθρου 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This