Ζάκυνθος: Ο 27χρονος φέρεται να είχε βιάσει την 19χρονη στην οποία έδωσε χάπι για διακοπή της κύησης!

Αρνείται όσα του καταλογίζονται ο νεαρός - Τι υποστηρίζει

Must Read

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του 27χρονου από την Αλβανία ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και έδεσε μια 19χρονη έγκυο κοπέλα στη Ζάκυνθο ενώ στη συνέχεια της έδωσε χάπια προκειμένου να αποβάλλει το παιδί τους!

Φρίκη στη Ζάκυνθο: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του και της έδωσε χάπι για να χάσει το παιδί!

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 ο δημοσιογράφος τοπικής ιστοσελίδας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος ο 27χρονος εργαζόταν στον Τσιλιβί και η 19χρονη εργαζόταν στην πόλη της Ζακύνθου όπου έμενε μαζί με την γιαγιά της. Πριν από λίγο καιρό οι δύο τους γνωρίστηκαν και ο νεαρός πήγε με την κοπέλα στο σπίτι του. Εκεί, την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη από την οποία έμεινε έγκυος!

Τότε, η γιαγιά της 19χρονης είχε πάει στον εισαγγελέα ο οποίος είπε πως η 19χρονη πρέπει να μένει με την ίδια. Πριν από λίγες μέρες, η γιαγιά χρειάστηκε να λείψει από το σπίτι. Ο 27χρονος παραμόνευε και την άρπαξε χωρίς τη θέλησή της και την πήγε στο σπίτι του όπου συνέβησαν οι αποτρόπαιες πράξεις.

Τα αρνείται όλα!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τις φρικτές πράξεις ο νεαρός αρνήθηκε όσα του προσάπτονται και υποστήριξε πως δεν έχει κάνει τίποτα και τα πράγματα είναι αλλιώς. Ωστόσο, όσα ισχυρίζεται έρχονται σε αντίθεση με τις εφιαλτικές στιγμές που περιέγραψε στους αστυνομικούς η κοπέλα.

Δείτε βίντεο:




Τι συνέβη

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωσε μία 19χρονη κοπέλα από την Ζάκυνθο, που διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν ο σύντροφός της, την πήγε στο σπίτι του και ξεκίνησε να την χτυπάει σε όλο το σώμα. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να την αναγκάσει να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Τετάρτης, όταν η 19χρονη έφτασε στο νοσοκομείο, έχοντας σαφώς αποβάλει. Σύντομα αποκαλύφθηκε πως ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής σύντροφός της, την είχε ξυλοφορτώσει την προηγούμενη ημέρα με φρικτό τρόπο. Όπως υποστήριξε η κοπέλα, πήγε το βράδυ της Τρίτης και την πήρε από το σπίτι της, με σκοπό να την πάει στο δικό του. Εκεί, την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την κύηση.




Πλέον, η 19χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου εκτός κινδύνου, ωστόσο, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς έχει χάσει το παιδί που κυοφορούσε. Μετά την καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This