Τέμπη: Η αποστομωτική απάντηση του αδερφού θύματος στον Πρετεντέρη

Must Read

«Έβαλε στην θέση του» τον Γιάννη Πρετεντέρη ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών.

Ο Βαγγέλης Βλάχος με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στο άρθρο του δημοσιογράφου των «Νέων» που όχι μόνο δεν είδε καμία προσπάθεια συγκάλυψης στην υπόθεση του δυστυχήματος που θα είχε αποτραπεί αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας, αλλά παράλληλα ύψωσε ασπίδα προστασίας (ως συνήθως) στην κυβέρνηση.

«Ο Πρετεντέρης ακόμη δεν έχει καταλάβει για ποια συγκάλυψη μιλάμε… Ας προσπαθήσω να του πω εγώ, γιατί πριν την αντιπολίτευση, είναι οι οικογένειες που μιλάμε για συγκάλυψη» γράφει ο αδερφός του Βάιου και προσθέτει: «Αυτές οι 33 διώξεις που αναφέρει είναι διώξεις που αφορούν πολλά στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, και αποδεικνύουν την άμεση σχέση και συνάφεια της Σύμβασης 717 (και τη συμπληρωματική της) με το Έγκλημα των Τεμπών».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρεται στην άρνηση της ΝΔ να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες αλλά και την βιασύνη να κλείσει η εξεταστική: «Ή να θυμηθώ την Εξεταστική για τα Τέμπη όπου η ΝΔ αρνήθηκε να εξετάσουν όλα τα κρίσιμα στοιχεία και πολλούς κρίσιμους μάρτυρες; Φρόντισε μάλιστα να κλείσουν άμεσα τη διαδικασία, πριν καν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα. Να μία πολιτική συγκάλυψη» τονίζει σε απάντησή του προς τον Πρετεντέρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This