«358 μέρες χωρίς την Αθηνά»: Σώθηκε από το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά «έχασε» τη γυναίκα του

«Είναι πολύ δύσκολο ένα παιδί να σου ζητάει μία η ώρα το βράδυ τη μαμά του και νιώθω άχρηστος που δεν μπορώ να του την προσφέρω»

Must Read

Πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ… Οι αγαπημένοι των 57 συνανθρώπων μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα Τέμπη, που συντελέστηκε ένα έγκλημα, θα θρηνούν ισοβίως τον χαμό των ανθρώπων τους…

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, συγκλονίζει ο Νίκος Ζήσης που έζησε αλλά «έχασε» τη γυναίκα του, την Αθηνά του, και μεγαλώνει μόνος το μόλις τριών ετών παιδί τους.

Μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των δύο τρένων.

«358 μέρες χωρίς την Αθηνά. Πολλές φορές ο μικρός μου τη ζητάει, ενώ τον έχω πάει στα κοιμητήρια και του λέω ότι έχει το λευκό το σπιτάκι η μαμά. Εστιάζει το πρόσωπό του κατ’ ευθείαν στη φωτογραφία της μαμάς του. Είναι πολύ δύσκολο ένα παιδί να σου ζητάει μία η ώρα το βράδυ τη μαμά του και νιώθω άχρηστος που δεν μπορώ να του την προσφέρω. Ζούσαμε την απόλυτη ευτυχία και τώρα ζούμε την απόλυτη δυστυχία», ανέφερε.

 

Παραδέχεται ότι θα προτιμούσε να έχει «φύγει» εκείνος και να σωζόταν η σύζυγός του, γιατί μια μάνα μεγαλώνει πιο σωστά το παιδί της. Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, περιγράφει τις στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη του:

«Ερχόταν ασθενοφόρα και πίστευα ότι ένα θα έχει την Αθηνά. Μου είπαν ότι έχει φύγει η Αθηνά μιάμιση ώρα πριν την κηδεία της. Ήμουν καθηλωμένος στο κρεβάτι νοσοκομείου. Να ξέρεις ότι κηδεύουν τη γυναίκα σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This