Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Μπροστά στην εγγονή του σκότωσε τον 57χρονο ο 69χρονος – Η πρώτη αντίδραση της αδερφής του θύματος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια - Τι όπλισε το χέρι του πεθερού

Must Read

Ακόμη ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά το βράδυ του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 69χρονου και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στην είσοδο του σπιτιού του και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης εγγονής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από το φονικό προηγήθηκε έντονος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών. Το θύμα – ουρολόγος στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών – ήταν παντρεμένος με την κόρη του δράστη και έπεσε νεκρός από πυρά καραμπίνας στο σπίτι του επί της οδού Φιλικής Εταιρείας στην Αγία Βαρβάρα.

Σε σοκ η αδερφή του θύματος

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 57χρονου που έπεσε νεκρός από τα χέρια του 69χρονου πεθερού του στην Αγία Βαρβάρα.

Η αδερφή του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει το καρτέρι θανάτου που έστησε ο 69χρονος στον 57χρονο γιατρό. «Δεν μπορώ να σας μιλήσω, συγγνώμη δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα ειλικρινά σας μιλάω. Κι εγώ πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ. Δε με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, τίποτα. Προσπαθώ να βρω άκρη», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Λίγο αργότερα μιλώντας στο newsit.gr, η αδερφή του θύματος είπε πως ο 57χρονος ήταν καλός άνθρωπος και πως με την σύζυγό του ήταν μια χαρά.

«Ο αδερφός μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν είχαν προβλήματα και εμένα μου ήρθε ξαφνικό. Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά, τα παιδιά του τα φρόντιζε ήταν πολύ καλός. Ήταν πάντα ευγενικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) όταν ο 57χρονος γιατρός φέρεται να ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του να κατέβει στο σπίτι τους για να κρατήσει ένα από τα παιδιά του γιατί εκείνος είχε να πάει κάπου με το άλλο παιδί. Ο 69χρονος πεθερός το έμαθε και έστησε καρτέρι στον γαμπρό του. Όταν ο 57χρονος βρέθηκε στην είσοδο του σπιτιού τους τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 69χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, όταν απομακρυνόταν από το σημείο του φονικού άρχισε να φωνάζει «εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ». 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γείτονες της οικογένειας για το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους. Μάλιστα γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως το φονικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος. Εκεί βρισκόταν και ο γιος του 69χορνος, ο οποίος είναι αστυνομικός, φωνάζοντας στον πατέρα του «τι κάνεις;».

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο Mega είπε πως «ο θύτης ισχυρίζεται πως η κόρη του δεν περνούσε καθόλου καλά και ότι είχε πολύ σοβαρά προβλήματα με το θύμα».

«Ωστόσο αυτό που ισχυρίζεται ο 69χρονος, διαψεύδεται από τον αστυνομικό γιο του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε μια στιχομυθία, ένας καυγάς και το αποτέλεσμα ήταν ο πυροβολισμός», προσθέτει.

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο γιος του 69χρονου δράστη. Μάλιστα μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο είδαν τον θύτη να κυκλοφορεί κρατώντας ακόμη την καραμπίνα στο χέρι.

Όσον αφορά στη σύζυγο του θύματος, βρισκόταν στην Σπάρτη, στον τόπο καταγωγής της και ειδοποιήθηκε από τις Αρχές για το άγριο έγκλημα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This