«Χάος» στο κέντρο της Αθήνας – Αντιμέτωποι με βροχή και μεγάλες καθυστερήσεις οι οδηγοί

Ένας νεκρός από τροχαίο στον Πειραιά

Must Read

Αρχή της εβδομάδας και οι οδηγοί που κινούνται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς η κίνηση για ακόμη μία ημέρα είναι στο «κόκκινο», ενώ την κατάσταση επιδεινώνει και ο βροχερός καιρός.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται αυτήν την ώρα στον Κηφισό, αφού στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι και του Ρέντη σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων, όπως επίσης και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου, αλλά και στην Μεσογείων και στην Κηφισίας για όσους κατευθύνοντα προς το κέντρο της Αθήνας. Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην Αττική Οδό, με καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα δέκα λεπτά.

Τροχαίο στον Πειραιά με έναν νεκρό

Αυξημένη κίνηση και στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου. Μάλιστα, νωρίτερα στην περιοχή επικράτησαν στιγμές πανικού, καθώς ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολόνα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός.

Το τροχαίο εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 07:00 στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, προς τη νέα παραλιακή. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, ο οποίος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, στο ύψος της οδού Τζαβέλλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This