Πατέρας Ελπίδας Χούπα: «Βιάστηκαν να αλλοιώσουν το τοπίο, ένα παιδί δεν είναι ανταλλάξιμο προϊόν»

«Μας αγκάλιασε ολόκληρη κοινωνία, γιατί ο καθένας θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση μας»

Must Read

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους -στην πλειονότητά τους φοιτητές- και ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελπίδας Χούπα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, για την πορεία των ερευνών.

«Για να αποδοθεί δικαιοσύνη θα πρέπει τα στοιχεία να είναι φρέσκα και υπαρκτά, όχι να εχουν μεταφερθεί με φορτηγά σε άλλο σημείο. Μην ξεχνάμε πως πέρασε και η κακοκαιρία “Daniel” από εκεί…Πώς οι άνθρωποι αυτοί θα βρουν στοιχεία, πώς θα τα αναλύσουνε… Όμως δίνουν πάρα πολύ μεγάλη μάχη για να αξιοποιήσουν τα ευρήματα», είπε αρχικά ο Χρήστος Χούπας, για την τραγωδία, ενώ συνέχισε, κάνοντας λόγο για την Εξεταστική Επιτροπή:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επιτροπή. Οι μάρτυρες που κλήθηκαν ή που έπρεπε να κληθούν, δεν κλήθηκαν… Ήταν παρωδία… Ο κ. Καραμανλής λέω ο άνθρωπος αυτος ζει εκτός πλανήτη… Σε μία άλλη κοινωνία θα είχε κάνει “χαρακίρι”, εδώ “κουνάει το δάχτυλο”. Βιάστηκαν σε μία εβδομάδα να αλλοιώσουν το τοπίο».

«Ένα παιδί δεν είναι ανταλλάξιμο προϊόν»

Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, που άφησε την τελευταία της πνοή στα Τέμπη, τόνισε πως «μας αγκάλιασε ολόκληρη η κοινωνία».

«Γιατί όλοι είμαστε γονείς, όλοι έχουμε παιδιά που σπουδάζουν για αυτό και μεθαύριο θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα… Γιατί θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση μας», επεσήμανε, ενώ σε ερώτηση για το αν η πολιτεία στάθηκε στο πλευρό του, απάντησε:

«Κανένα μέτρο δεν είναι αρκετό… Ένα παιδί δεν είναι ανταλλάξιμο προϊόν… αλλά το κράτος οφείλει να κάνει τη δουλειά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This