O Trannos σε δικογραφία για σοδομισμό

O τράπερ ήταν παρών σε άγριο επεισόδιο στο οποίο οπαδοί του Ολυμπιακού έδειραν δύο άτομα και στη συνέχεια έχωσαν μαδέρι στον πρωκτό του ενός

Must Read

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό με ιδιαίτερη σκληρότητα κατηγορείται ο μάνατζερ του Trannou, σε μια δικογραφία στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά και για την παρουσία του ίδιου του τράπερ, τον οποίο το τμήμα Αθλητικής Βίας εμφανίζει στον χώρο χρησιμοποιώντας όμως -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του πατέρα του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», στη δικογραφία περιλαμβάνονται συνολικά είκοσι χούλιγκαν του Ολυμπιακού, οι οποίοι φέρεται ότι έστησαν ενέδρα και ότι επιτέθηκαν σε δύο επιβάτες μοτοσικλέτας, ενώ ένας εξ αυτών -χωρίς να έχει ταυτοποιηθεί- φέρεται ότι έχωσε κομμάτι από μαδέρι στον πρωκτό του 19χρονου οδηγού και ότι τον σοδόμισε…

Στη δικογραφία, μάλιστα, γίνεται αναφορά ότι τον 19χρονο η συμμορία των οργανωμένων οπαδών τον έπληξε στον γλουτό και με μαχαίρι. Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η «Espresso» και το οποίο περιέχεται στη δικογραφία, καταγράφεται η αποτρόπαια πράξη η οποία έγινε σε δημόσιο χώρο στο Ιλιον υπό το φως των προβολέων που υπήρχαν σε κεντρικό δρόμο. Συγκεκριμένα, στη δικογραφία αναφέρονται τα εξής: «Στις 21.20 της 12/5/2020, στη λεωφόρο Φυλής με την οδό Εκτορος στο Ιλιον, εκείνη τη στιγμή περίπου είκοσι άτομα εξήλθαν απ’ το πάρκο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κινήθηκαν προς τους επιβαίνοντες μοτοσικλέτας, 19χρονο οδηγό και 17χρονο συνοδηγό φίλο του. Αφού τους έριξαν στο έδαφος, με ρόπαλα που κρατούσαν τους προκάλεσαν χτυπήματα σ’ όλο τους το σώμα, άρπαξαν το πορτοφόλι απ’ τον 17χρονο, ενώ ένας εξ αυτών έπληξε με μαχαίρι στον δεξί γλουτό τον οδηγό. Στη συνέχεια αφαίρεσαν το κλειδί απ’ τη μίζα της μοτοσικλέτας. Οι δυο μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο “Γ. Γεννηματάς” και έγινε αιμόσταση και συρραφή στο θλαστικό τραύμα του γλουτού, ενώ διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα ωλένης και του τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας. Στον συνοδηγό έγινε συρραφή στο αριστερό φρύδι του».

Αντίποινα

Μάλιστα, οι χούλιγκαν διεμήνυσαν στα δύο θύματά τους: «Η επίθεση ήταν το μάθημά τους και δεν θα σταματήσουν μέχρι να πιάσουν και τον τελευταίο απ’ το Πόρτο Γερμενό». Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της 10/5/2020, οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν μπάνιο στην παραλία Προσήλι, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν κάποιους εξ αυτών, ανάμεσά τους και τον μάναντζερ του Trannou, όπως τονίζει στο διαβιβαστικό του το τμήμα Αθλητικής Βίας.

Μετά την άγρια επίθεση στο Ιλιον ξεκίνησε έρευνα και από τις τηλεφωνικές επισυνδέσεις διαπιστώθηκε ότι στο σημείο βρέθηκε και ένας 26χρονος που παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για ληστρική επίθεση σε βάρος οπαδού του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο αριθμός 6985-9523… εμφανίζει στο σημείο 233 ενεργοποιήσεις από 14 σταθμούς βάσεις-κεραίες. Την κεραία που εξυπηρετεί το σημείο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό την ενεργοποιεί αυτό το νούμερο τηλεφώνου τις περισσότερες φορές… Ο αριθμός αυτός, όπως διαπιστώθηκε, ανήκει στον πατέρα του τράπερ, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός της ομάδας του Πειραιά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το τμήμα Αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει κληθεί στην ανάκριση, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη. Μάλιστα, στην προανάκριση οι αστυνομικοί αποσαφηνίζουν ότι ο πατέρας του Trannou δεν σχετίζεται με το επεισόδιο, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως το τηλέφωνο το χρησιμοποιούσε ο γιος του, που βρισκόταν στο σημείο. Ομοιο αυτοκίνητο, πάντως, με του μάνατζερ «Ομλε» του Trannou εντοπίστηκε και σε βιντεοληπτικό υλικό κατά τη διαφυγή των δραστών και μάλιστα να ακολουθείται από έξι μηχανές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι αστυνομικοί στα επίσημα έγγραφα της προανάκρισης. Ο «Ομλε» απολογήθηκε πριν από λίγες ημέρες και αφέθηκε ελεύθερος. Η δικογραφία αυτή «ενεργοποιήθηκε» μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, όπου κλήθηκε από τις Αρχές ως βασικός ύποπτος ο μάνατζερ του Trannou. Ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά την ευθεία ρήψη ναυτικής φωτοβολίδας κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Mαχαιριά σε 22χρονη

Το ένοχο παρελθόν του 26χρονου μάνατζερ, σεσημασμένου οργανωμένου οπαδού, ηγέτη συνδέσμου των δυτικών προαστίων, υπαλλήλου αθλητικής μπουτίκ και μάνατζερ του Trannou, στον οποίο τηλεφώνησε ο 18χρονος καθ’ ομολογία δράστης και αποκάλυψε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα, αποτυπώνεται και σε παλαιότερες δικογραφίες. Πρόκειται για υποθέσεις από τον φάκελο που παρέδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. «Πάρτε το κινητό. Σ’ αρέσει μωρή κ…. Πάρτε το κινητό της. Π… θα σου βγάλω τα μάτια» φωνάζουν χούλιγκαν του Ολυμπιακού την ώρα που καταφέρνουν βίαια χτυπήματα σε 22χρονη οδηγό ντελίβερι στο Πάρκο Τρίτση, στις 18 Φεβρουαρίου του 2019. Το θύμα είναι η αρχηγός εγκληματικής ομάδας οπαδών του Παναθηναϊκού, που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει σε επιθέσεις σε συνδέσμους, αλλά και σε κάθε λογής έκνομη ενέργεια. «Ασ’ την, μην τη σκοτώσεις» φωνάζει ένας από τους δράστες όταν βλέπει τον συνεργό του να την τραυματίζει με μαχαίρι στον γλουτό. «Τέζα ρε. Βγάλτε τη φωτογραφία» λέει την ώρα που εγκαταλείπει αιμόφυρτο το θύμα ο ένας χούλιγκαν, που έχει αρπάξει το κινητό τηλέφωνό της. Ολη η σοκαριστική επίθεση έχει βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, μεταξύ των οποίων είναι και ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος εξετάστηκε από τις Αρχές για τον ρόλο του στην οργάνωση της δολοφονικής επίθεσης του Ρέντη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This