Σοκ με το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχέτευση κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας – Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. και σε ποια πρόσωπα στρέφονται οι έρευνες. Εξετάζεται το σενάριο κάποια έγκυος να απέβαλε και να το πέταξε στην τουαλέτα!

Must Read

Μυστήριο με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε αποχέτευση κτιρίου επί της οδού Σόλωνος. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους.

Η αποκάλυψη της φρίκης 

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται οι γυναίκες που μετέβησαν στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του περιστατικού. Το έμβρυο -περίπου 5 μηνών- εντοπίστηκε από υπάλληλο εταιρείας αποφράξεων το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο υδραυλικός, εργαζόμενος σε εταιρεία αποφράξεων, είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων -αφού αρχικά είχε ενημερώσει την ΜΚΟ- πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το μακάβριο εύρημα. Άμεσα σήμανε συναγερμός και αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο συγκεκριμένο κτίριο το οποίο ήταν κλειστό. Τελικά μετά από ώρα η Αστυνομία κατάφερε να μπει στο κτίριο και στα γραφεία των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα». Εκεί διαπιστώθηκε ότι το νεκρό βρέφος με τον ομφάλιο λώρο ήταν τοποθετημένο σε χώρο ψυγείου. Οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι την επόμενη μέρα θα πήγαιναν το βρέφος στην ιατροδικαστική υπηρεσία και θα δήλωναν το περιστατικό στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κλινική που υπάρχει στην περιοχή μεταβαίνουν καθημερινά πολλές γυναίκες, και ως πιθανό σενάριο εξετάζεται κάποια έγκυος να απέβαλε και να πέταξε το έμβρυο στην τουαλέτα. Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πληροφορία στην κλινική και στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για το εάν στο παρελθόν έφτασε κάποια γυναίκα ζητώντας βοήθεια.

 

 

Με εισαγγελική εντολή θα διενεργηθεί σήμερα νεκροψία – νεκροτομή στο νεκρό έμβρυο, ενώ θα αρχίσουν να καλούνται για κατάθεση γυναίκες που επισκέπτονταν τη δομή για ιατρικές εξετάσεις. 

 

 

Αν και αρχικά, δεν ήταν σαφές αν επρόκειτο για έμβρυο ή κάτι άλλο εν συνεχεία μία φωτογραφία ντοκουμέντο αποκάλυψε την αλήθεια.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε ανθρώπινο έμβρυο σφηνωμένο σε αποχέτευση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This