Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Κανείς δεν αρνείται ότι υπήρχαν οικογενειακά θέματα

Must Read

Στον εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα προκειμένου να απολογηθεί ο 69χρονος από την Αγία Βαρβάρα ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πυροβόλησε με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του!

Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Μαζί του στον εισαγγελέα ήταν και η γυναίκα του η οποία φέρεται να τον παρακίνησε να εγκληματήσει και συνελήφθη για συνέργεια!

Ο 69χρονος είχε περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και την Κυριακή και πιθανότατα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δείτε φωτογραφία:

(πηγή: newsit.gr)

Το φονικό έγινε στην αυλή του σπιτιού την ώρα που το θύμα επέστρεφε μαζί με την κόρη του η οποία είδε τον παππού της να σηκώνει το όπλο ενάντια στον πατέρα της και την γιαγιά της να του φωνάζει  «ρίξτου, ρίξτου».

Όπως διαπιστώθηκε οι σχέσεις μεταξύ πεθερού και γαμπρού δεν ήταν καθόλου καλές με τους δύο άντρες να μαλώνουν αρκετά συχνά. Τα οικογενειακά θέματα επιβεβαιώνει και η Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε βίντεο:




Όπως εξήγησε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου:

«Δίωξη ασκήθηκε και στην σύζυγο για συμμετοχή στην ανθρωποκτονία. Φαίνεται πως τον προέτρεψε, υπάρχουν μαρτυρίες στην προανακριτική διαδικασία. Ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει προανακριτικά, δεν γνωρίζω αν το έκανε ενώπιον του Εισαγγελέα. Υπήρχαν πολλά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια και δεν το έχει αρνηθεί κανένα από τα μέλη της αυτό. Δυστυχώς δεν κατάφερε να τον αποτρέψει κανείς», συμπλήρωσε η κ. Δημογλίδου και κατέληξε:

«Υπάρχουν καταθέσεις όπου όντως φαίνεται πως κατά κάποιον τρόπο η σύζυγος του δράστη, τον προέτρεπε να προχωρήσει στο έγκλημα».

Δείτε επίσης:

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Υπήρχαν οικογενειακά θέματα, δεν το έχουν αρνηθεί τα μέλη της»

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα – Οι καβγάδες, οι απειλές, το εξώδικο και η τραγική στιγμή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This