Έσβησαν άρον άρον τα ονόματα των νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών από τη Βουλή!

Τι απαντά ο Δήμος Αθηναίων

Must Read

Αίσθηση προκαλεί το συμβάν που διαδραματίστηκε μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος των μαζικών κινητοποιήσεων για το ετήσιο μνημόσυνο από το δυστύχημα των Τεμπών. Συνεργείο καθαρισμού έσβησε τα ονόματα των 57 θυμάτων που γράφτηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη!

Συγκεκριμένα, τα ονόματα των 57 νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών γράφτηκαν με κόκκινη μπογιά από διαδηλωτές της χθεσινής απεργιακής συγκέντρωσης. 

 

Επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σπουδή, τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθηναίων, αποτελούμενα από δύο υδροφόρες, έσπευσαν αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης να «καθαρίσουν» τα ονόματα που αποτελούσαν μια ακόμη υπενθύμιση προς την κυβέρνηση όσων βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από ένα χρόνο.

 

 

 

Μιλώντας νωρίτερα η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, τόνισε ότι τα δημοτικά συνεργεία καθαρίζουν το συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά μετά τις πορείες. «Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπέη. Στη συνέχεια, η αντιδήμαρχος υποστήριξε ότι «εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να «σβήσουμε ή να μην σβήσουμε». Οι εργαζόμενοι πήγε στο σημείο στις 23:30, την ώρα που πάει συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία».

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα περιφρόνησης των νεκρών από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

«Η αλήθεια για την ανείπωτη τραγωδία θα λάμψει» διαμηνύει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Φοβήθηκε να κοιτάξει στα μάτια τους συγγενείς 

Τέμπη: Η ημέρα που δάκρυσε όλη η Ελλάδα – Έγκλημα χωρίς τιμωρία έναν χρόνο μετά 

Οργή λαού στην Λεωφόρο κατά Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα Τέμπη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This