Αγία Βαρβάρα: «Συγνώμη στα εγγόνια μου, ο πατέρας τους τα θώπευε, τον φοβούνταν» φέρεται να υποστήριξε ο 69χρονος

«Δεν θα το έκανα αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω»-Πώς περιέγραψε το έγκλημα - Έχει προφυλακιστεί από χθες όπως και η σύζυγός του

Must Read

Μετανιωμένος για την δολοφονία του γαμπρού του φέρεται να εμφανίστηκε στην διάρκεια της χθεσινής απολογίας του ο 69χρονος, ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σήκωσε την καραμπίνα και τον σκότωσε στην αυλή του σπιτιού τους στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως από όσα υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, φέρεται να ζήτησε «συγνώμη» από τα εγγόνια του που τους στέρησε τον πατέρας του και ισχυρίστηκε πως αν γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα προχωρούσε στο έγκλημα.

 




Ο 69χρονος και η γυναίκα του η οποία τον ενθάρρυνε στο έγκλημα είναι από χθες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές.




Οι δύσκολες σχέσεις

Ο δράστης επιβεβαίωσε ότι με το 57χρονο θύμα δεν είχαν καλές σχέσεις. Μάλιστα, υποστήριξε πως τα εγγόνια του είχαν πέσει θύμα ασέλγειας από τον πατέρας τους και τον φοβούνταν!

«Ο Τ… είχε περίεργη συμπεριφορά προς τα παιδιά, τα θώπευε. Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους».

Το φονικό

Σχετικά με το έγκλημα φέρεται να είπε:

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος”. Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία».

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο»

Αρνήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει την δολοφονία του 57χρονου γαμπρού του ο 69χρονος από την Αγία Βαρβάρα ο οποίος τον σκότωσε με καραμπίνα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο άνδρας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί και κρίθηκε προφυλακιστέος. Στην φυλακή οδηγείται και η σύζυγός του η οποία τον ενθάρρυνε να προχωρήσει στο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια, της απολογίας του η οποία κράτησε περίπου 4 ώρες, ο δράστης ανέφερε πως δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα αλλά βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως με το θύμα δεν είχαν καλές σχέσεις και πως ο 57χρονος τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε. Την μοιραία μέρα, είπε, πως ο γαμπρός του τον έβρισε και του επιτέθηκε λεκτικά. Τις άσχημες σχέσεις με τον 57χρονο επιβεβαίωσε και η σύζυγός του δράστη.

Για το όπλο είπε πως το είχε μαζί του γιατί φοβόταν μην του το κλέψουν. Ακόμη ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από τον ανακριτή γιατί είχε την καραμπίνα μαζί του και φέρεται να απάντησε πως είχε πάντα μαζί του το όπλο γιατί φοβόταν μην του την κλέψουν.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη είπε πως δεν ώθησε στον φονικό τον άντρα της. «Είμαι αθώα, δεν ήμουν εκεί. Έπειτα πήγα για να τον συνοδέψω στο αστυνομικό τμήμα», φέρεται να δήλωσε.

«Τον έφαγα σαν μπεκάτσα!»

Την δολοφονία περιέγραψε με τον δικό της τρόπο η σύζυγος του θύματος η οποία την άκουσε από το τηλέφωνο!

«Όλα έγιναν άνευ αιτίας. Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Την ώρα του φονικού μιλούσα με τον σύζυγό μου στον τηλέφωνο. Πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου «πού πας με τον ψυχάκια». Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο της πολυκατοικίας άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει «Ρίξτου, ρίξτου». Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει».

Στη συνέχεια, σοκαρισμένη, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει το όνομα του συζύγου της ενώ άκουσε τον πατέρα της να λέει «σε έφαγα σαν μπεκάτσα…».

Δείτε βίντεο:




«Θεωρώ πώς το είχε προσχεδιάσει»

Τους ισχυρισμούς του 69χρονου αντικρούει ο γιος του τονίζοντας σε δηλώσεις του πως ο πατέρας του είχε προσχεδιάσει το έγκλημα!

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Mega:

«Οι γονείς μου είχαν γίνει παρεμβατικοί στη ζωή της αδερφής μου. Ο πατέρας μου θεωρώ ότι το είχε προαποφασίσει να σκοτώσει το θύμα και γι’αυτό έφερε και το όπλο από τη Σπάρτη. Η δε μητέρα μου θεωρώ ότι ενίσχυσε την απόφασή του με την προτροπή και τη συμπεριφορά της».

Και συνέχισε:

«Όσες φορές μιλούσα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο άκουγα τη μητέρα από μέσα σαν υποβολέα. Ο πατέρας μου τελευταία φορά πήγε στη Σπάρτη τον Σεπτέμβρη του 2023. Οι γονείς εκεί μένουν το περισσότερο διάστημα, επιστρέφουν, δημιουργούν προβλήματα για 5-6 ημέρες και ξαναφεύγουν. Τελευταία φορά επέστρεψαν στις 13 Φεβρουαρίου. Περίμεναν την αδερφή και τον γαμπρό μου στην είσοδο της πολυκατοικίας για να τους βρίσουν. 

Γνώριζαν το πρόγραμμα της αδερφής μου και ήξεραν ότι θα λείπει στη Σπάρτη. Ομοίως, γνώριζαν ότι ο αδερφφός μου Σάββατο βράδυ ή εργάζεται ή θα είναι έξω. Επίσης γνώριζαν ότι τα ανήλικα παιδιά του θύματος τα κρατάω εγώ με τη σύζυγό μου γιατί το θύμα συνήθιζε να βγαίνει για δουλειές του σπιτιού. Ήξεραν δηλαδή ότι μπορούσαν να τον βρουν μόνο του στην είσοδο του σπιτιού όπως και έγινε».

Σχετικά με όσα ακούστηκαν για κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας:

«Μέχρι πριν τρία χρόνια οι σχέσεις τους ήταν καλές και το ζευγάρι άφηνε τα παιδιά στους παππούδες. Ωστόσο, οι γονείς μου είχαν γίνει παρεμβατικοί στη ζωή της αδερφής μου. Τότε, μετά από δική μου προτροπή βρήκαν μια γυναίκα για να κρατάει τα παιδιά μέχρι που αραίωσαν τις σχέσεις με τους παππούδες. Οι γονείς μου θεώρησαν ότι γι’αυτό έφταιγε ο γαμπρός μου και έγιναν εχθρικοί απέναντί του. Θεωρώ ότι επειδή έχαναν τον έλεγχο δημιούργησαν όλη αυτήν την ιστορία με την κακοποίηση των παιδιών με σκοπό να πάρουν εκείνοι την επιμέλεια. Ότι αυτός ήταν ο σκοπός τους μου το είχαν πει ρητώς».

Το φονικό

«Είδα από το μπαλκόνι τον πατέρα μου να κρατάει την καραμπίνα και να φωνάζει ”τον σκότωσα τον Π…”. Όταν πήρα τηλέφωνο το θύμα άκουσα το τηλέφωνό του να χτυπαέι στο ισόγειο και κατάλαβα ότι ήδη τον είχε σκοτώσει. Όταν φώναξα στον πατέρα μου από το μπαλκόνι ”τι έκανες ρε;” εκείνος έστρεψε το όπλο κατά πάνω μου και είπε ”θα σε σκοτώσω κι εσένα”. Αυτό το είδε και ο 12χρονος γιος μου που βγήκε στο μπαλκόνι. Εκ των υστέρων η πεθερά μου που βρισκόταν στο διαμέρισμά μου, βγήκε στο μπαλκόνι με τη σύζυγό μου κι είπε ότι νομίζει πως ο πατέρας μου πυροβόλησε και τρίτη φορά στον αέρα. Εγώ δεν τον άκουσα γιατί είχα μπει μέσα για να καλέσω την άμεση δράση. Η μητέρα μου είχε κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν κίνηση να επιτεθεί στην αδερφή μου και μάλιστα τον Σεπτέμβρη του 2023 της είχε πετάξει ένα ποτήρι. Σχετικά με τη μητέρα μου, αφού είδε τον πατέρα μου,να βγαίνει με το όπλο έξω ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε ”Πού πας;” ”Τι κάνεις;”. Αντίθετα η μητέρα μου τον προέτρεψε να ρίξει».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Προφυλακίστηκαν πεθερός και πεθερά του δολοφονημένου γιατρού στην Αγία Βαραβάρα

Αγία Βαρβάρα: «Δεν είχα προσχεδιάσει το έγκλημα» υποστήριξε ο 69χρονος – Τι φώναξε μόλις σκότωσε τον γαμπρό του

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This