Ιρακινός με ψυχιατρικά προβλήματα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – «Έχει ασταμάτητη αιμορραγία» λέει ο πατέρας του 22χρονου θύματος

Διάλεξε το θύμα του τυχαία - Φώναζε πως η κοπέλα είναι κατάσκοπος και τον παρακολουθεί!

Must Read

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό του μαχαιρώματος που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο δράστης είναι ένας 42χρονος με καταγωγή από το Ιράκ και το θύμα μια 22χρονη η οποία είναι φοιτήτρια και παράλληλα εργάζεται ως πωλήτρια σε μαγαζί στον συγκεκριμένο εμπορικό δρόμο.

Ο αλλοδαπός και η κοπέλα δεν γνωρίζονταν και όπως προκύπτει την διάλεξε τυχαία προκειμένου να της επιτεθεί!

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήσε ήταν 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Μάλιστα, την στιγμή που μαχαίρωνε το θύμα του φέρεται να φώναξε ότι εκείνη είναι πράκτορας και της επιτέθηκε γιατί τον παρακολουθεί! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιρακινός έχει ψυχιατρικά προβλήματα.

Η κατάσταση της υγείας της 22χρονης

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η κοπέλα φέρει βαριά τραύματα και συγκεκριμένα έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα.

Η κοπέλα υποβάλλεται σε χειρουργείο.

Δείτε βίντεο:




«Έχει αιμορραγία που δεν σταματά»

Στο μεταξύ, σοκαρισμένος είναι ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που έχει μεταφερθεί.

«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της, μου είπαν ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα. Ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Περιμένω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός» ανέφερε στο protothema.gr ο Κωνσταντίνος Καλογερίδης.

Στο Live News ο ίδιος δήλωσε πως η κόρη του έχει αιμοραγγία που δεν έχει σταματήσει ενώ είπε πως δεν γνωρίζει κάτι άλλο για την κατάστασή της. 

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Υπάλληλος σε μαγαζί της Ερμού η κοπέλα που μαχαιρώθηκε – Ο δράστης παρέμεινε απαθής στο σημείο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This