Βέλγιο: Συνελήφθη ηλικιωμένος 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της γυναίκας του!

Βρέθηκαν τα λείψανα

Must Read

Mία σκοτεινή κι ανεξιχνίαστη υπόθεση στο φως! Ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών συνελήφθη στο Βέλγιο, καθώς θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία της πρώην συντρόφου του! Η εξαφάνιση της οποίας, πριν από 30 χρόνια, δεν διαλευκάνθηκε ποτέ, παραμένοντας μυστήριο…

Αυτή η ανεξιχνίαστη υπόθεση άνοιξε ξανά έπειτα από τυχαία ανακάλυψη ανθρωπίνων λειψάνων στην διάρκεια εργασιών εκσκαφών στον κήπο μιας κατοικίας στο Σεντ Μάρτενς Λάτεμ, κοντά στην Γάνδη.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία συμπέρανε «βάσει πολλών σοβαρών στοιχείων» ότι τα λείψανα ανήκουν σε μια γυναίκα ηλικίας 48 ετών, η οποία εξαφανίστηκε το 1994, εξήγησε η εισαγγελία της Γάνδης (βορειοδυτικά).

Ο ανακριτής ξεκίνησε έρευνα για «δολοφονία» και κάλεσε για κατάθεση τον πρώην σύντροφο του θύματος, έναν άνδρα ηλικίας 78 ετών. Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις και τέθηκε υπό κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Αναμένεται να οδηγηθεί μάλιστα ενώπιον του δικαστηρίου στη Γάνδη, το οποίο θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο παράτασης και του τρόπου κράτησής του.

Σύμφωνα με τη φλαμανδική εφημερίδα De Standaard, ο ύποπτος, που κατονομάζεται ως «Χανς Ντ.», ομολόγησε ενώπιον των ανακριτών, ότι έθαψε το πτώμα της συντρόφου του, αν και επί του παρόντος δεν αποδέχεται την δολοφονία. «Συνεργάζεται πλήρως» στο πλαίσιο της έρευνας, δήλωσε ο δικηγόρος του Άσλεϊ Μπιξ, σε μια άλλη εφημερίδα, τη Het Nieuwsblad.

Η εξαφάνιση του θύματος συνέβη τη 12η Νοεμβρίου του 1994 και ο σύντροφός της, ένας γνωστός τεχνίτης, δεν είχε ερευνηθεί τότε. Πέντε χρόνια αργότερα ο ίδιος είχε δώσει την δική του εκδοχή των γεγονότων: Είχε εξηγήσει ότι η σύντροφός του είχε εξαφανιστεί ξαφνικά από το σπίτι ένα βράδυ, όταν είχε βγει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, κατόπιν για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου, έγραψε η De Standaard. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το πτώμα της γυναίκας ήταν θαμμένο στην αυλή του σπιτιού γειτόνων».

Η έρευνα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και τμήμα του φακέλου της υπόθεσης είχε χαθεί, κατά την διάρκεια της μετακόμισης του δικαστηρίου της Γάνδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This