Τέλος στην… εργασιακή ειρήνη με «λουκέτο» αύριο στις τράπεζες

Must Read

Το τέλος της εργασιακής ειρήνης που επικράτησε στον κλάδο ακόμη και μέσα στην περίοδο των Μνημονίων φαίνεται ότι σηματοδοτεί η απόφαση της ΟΤΟΕ να προκηρύξει εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες, αύριο 11 Δεκεμβρίου, ζητώντας από τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να ανακαλέσει την απόλυση 24 εργαζομένων.

Αποφασισμένοι

Η απόφαση της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας έγινε γνωστή χθες, με την ηγεσία της, ύστερα από αρκετά χρόνια, να δηλώνει έτοιμη για σύγκρουση. «Ακόμα και στις χειρότερες μέρες της κρίσης, με αναδιαρθρώσεις που ανέτρεψαν το τοπίο του κλάδου, οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα κατάφεραν να αποτρέψουν τις απολύσεις, που ήταν ανέκαθεν κόκκινη γραμμή και αιτία πολέμου για τον κλάδο μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, επισημαίνοντας ότι, πέραν της εικοσιτετράωρης απεργίας, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας (την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη Τριμερής Συνάντηση Συμφιλίωσης με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This