Στην φυλακή 70χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη ΑΜΕΑ!

Ο ηλικιωμένος αποδέχθηκε μέρος των πράξεών του - «Την φίλησα σαν κόρη μου», ισχυρίστηκε

Must Read

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ένας 70χρονος από ένα χωριό της Πέλλας ο οποίος το 2021 αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος μιας 16χρονη η οποία είναι άτομο με νοητική υστέρηση!

Ο διεστραμμένος ηλικιωμένος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη όπως και πρωτόδικα και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. Πρωτόδικα, η έφεση του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το χρονικό

Ένα απόγευμα του Απριλίου του 2021, σε ένα μικρό χωριό της Πέλλας, ο 70χρονος ακολούθησε την ανήλικη μέχρι το κοιμητήριο όπου είχε πάει να ανάψει ένα κερί για συγγενικά της πρόσωπα. Αφού την πλησίασε ο ηλικιωμένος της μίλησε και της είπε να πάει προς τα χωράφια. Εκεί, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, άρχισε να την αγγίζει στο στήθος και μετά πήρε το χέρι της και το έβαλε στα γυμνά γεννητικά του όργανα αφού είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του!

Μάλιστα, ο αρρωστημένος άντρας έλεγε στο κορίτσι πως είναι πολύ όμορφη και θα την παντρευτεί όταν μεγαλώσει προκειμένου να ενδώσει!

Το κορίτσι φοβήθηκε και έτρεξε μακριά και είχε το θάρρος να μιλήσει για όλα στην αδελφή της.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν οι γονείς και η αδελφή της 16χρονης. Όπως αποκάλυψαν τους είχε πει πως ο ηλικιωμένος την ακολουθούσε στο χωριό, την κοιτούσε περίεργα και της έκλεινε το μάτι. Επίσης έγινε γνωστό πως το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού στο παρελθόν και η μητέρα της την συνόδευε στις βόλτες της για ασφάλεια.

Τι υποστήριξε

Ο 70χρονος στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε μέρος των πράξεων του και κρίθηκε εκ νέου ένοχος για απόπειρα κατάχρησης σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντισταθεί.

Μεταξύ άλλων είπε πως την φίλησε σαν κόρη του και έβαλε το χέρι της στην κοιλιά του και όχι στα γεννητικά του όργανα.

«Έχει δίκιο σε αυτά που είπε. Βρεθήκαμε στα κοιμητήρια, πήγα να ανάψω κερί στην μάνα μου και στον μπαμπά μου. Εγώ έφυγα και αυτή ήρθε από πίσω μου και την έδιωξα δύο – τρεις φορές της είπα “φύγε” . Μετά την φίλησα σαν την κόρη μου. Και την έλεγα φύγε. Δεν κατέβασα το παντελόνι μου. Έβαλα το χέρι της πάνω από το παντελόνι, στην κοιλιά μου. Δε θα έκανα αυτό το πράγμα. Δε λέω ότι δεν έκανα τίποτα. Της πήρα απλά το χέρι και το έβαλα στην κοιλιά μου και όχι παρακάτω και την φίλησα στον λαιμό», υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This