Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε με ατμοσίδερο και έλουσε με χλωρίνη τη σύζυγό του!

Συγκλονίζει η 32χρονη που «έφτυσε αίμα» στα χέρια του άντρα της

Must Read

Σοκάρει η συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος, όπου ένας 34χρονος φέρεται να χτύπησε με σίδερο και να έλουσε με χλωρίνη τη σύζυγό του, προκαλώντάς της σοβαρές σωματικές βλάβες.

Νωρίτερα, ο φερόμενος δράστης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του.

 

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (1/3/24), όταν ο 34χρονος φέρεται να χτύπησε άγρια την γυναίκα με το σίδερο και στη συνέχεια να την περιέλουσε με χλωρίνη! Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση στη γυναίκα, ενώ προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατέρρευσε και ο δράστης τότε, με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου μετέφερε τη μητέρα των παιδιών του στο νοσοκομείο. Εκεί η γυναίκα περιέγραψε όσα βίωσε στους γιατρούς και κλήθηκε η αστυνομία, κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του 34χρονου και άμεσα συνελήφθη. Πλέον, η 32χρονη βρίσκεται εκτός Άργους, σε ασφαλές σημείο μαζί με τα δύο παιδιά της. 

 

 

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά» είπαν γείτονες του ζευγαριού.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών και είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Μόλις επέστρεψε, γνωρίστηκε με τη 32χρονη, η οποία κατάγεται από την Κορινθία, και αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν στο σπίτι του, στην Αργολίδα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο 34χρονος είχε ξεκινήσει και πάλι να κάνει χρήση ναρκωτικών με αποτέλεσμα να γίνεται συχνά επιθετικός προς τη 32χρονη.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 32χρονης από το Άργος: Με χτύπησε στο πρόσωπο με το σίδερο και απείλησε ότι θα με σκοτώσει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This