«Εξόρισε» τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ο Μητροπολίτης Κέρκυρας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Αρκετοί εισπράττουν την οργή των ιερωμένων για την απόφασή τους να ταχθούν υπέρ

Must Read

Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Νεκτάριος, αποφάσισε την Τρίτη να θέσει εκτός μυστηρίων της Εκκλησίας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, διότι υπερψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Αρκετοί βουλευτές εισπράττουν την οργή των ιερωμένων για την απόφασή τους να ταχθούν υπέρ του νομοσχεδίου, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος και για την τεκνοθεσία από ομοφυλοφίλους.

«Πόλεμος» της Εκκλησίας της Ελλάδος σε ΠτΔ και Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφυλοφίλων

Τι αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του

«Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Κέρκυρας με την οποία θέτει εκτός εκκλησίας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μπιάγκη, καθώς και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αυλωνίτη, είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Η πολιτεία έχει απαρέγκλιτο καθήκον την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανεξαιρέτως και τη νομοθετική διασφάλιση της ισότητας όλων των πολιτών.

Ενέργειες, που επενδύουν σε διαχωρισμούς με μικροκομματικές σκοπιμότητες και στοχοποιούν βουλευτές για την εκτέλεση των νομοθετικών τους καθηκόντων σύμφωνα με το Σύνταγμα, προφανώς και δεν συνάδουν με τον ρόλο της εκκλησίας.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This