Τι μας κρύβει ο Αλέξης Κούγιας;

Must Read

Όταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει άλλη διάσταση στον χωροχρόνο…

Καταπέλτης κατά του συνηγόρου του κορυφαίου καλλιτέχνη, Λάκη Λαζόπουλου, εμφανίστηκε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, έπειτα από το ρεπορτάζ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογραφική ομάδα «του Πρωινού», ο ποινικολόγος κ. Μαχάς που εκπροσωπεί τον κ. Λαζόπουλο, αμφισβήτησε τους «λόγους υγείας» που επικαλέστηκε ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να μη γίνει η δίκη.

Ο δικηγόρος Κούγιας λοιπόν, ως συνήγορος του κατηγορουμένου εαυτού του, προανήγγειλε ποινική και αστική προσφυγή κατά του συναδέλφου του, αλλά και αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ισχυριζόμενος ότι είχε προγραμματισμένες εξετάσεις, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Εξετάσεις τις οποίες όπως ισχυρίστηκε, έκανε στο γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan και διαθέτει μάλιστα τα απαραίτητα έγγραφα για να το αποδείξει! Σύμφωνα με τον ίδιο τον Κούγια, οι εξετάσεις αυτές ολοκληρώθηκαν στις 3 η ώρα το μεσημέρι, την ημέρα της δίκης…

Εκ πρώτοις, προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, εξακολουθεί να είναι πελάτης του Metropolitan, την ώρα που ο πρόεδρος του, Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει αποκηρύξει με επίσημη ανακοίνωσε της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τις τελευταίες ημέρες, ο επιχειρηματικός όμιλος στον οποίο ανήκει το Μετροπόλιταν (στον οποίο συμπεριλαμβάνονται το “Υγεία”, το “Μετροπόλιταν General” και το “Μητέρα”) έπαιξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στον κόσμο του ένα πάρα πολύ βρώμικο παιχνίδι!

Με εισαγωγές στα “επείγοντα” του “Υγεία” για ανύπαρκτο τραυματισμό, με διανυκτερεύσεις “μαϊμού” και γνωματεύσεις κατά παραγγελία, οι οποίες προκάλεσαν γέλιο σε καθηγητές και ειδικούς, το θεραπευτήριο συνέβαλε τα μέγιστα στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος και έπληξε την ομάδα που αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια το όχημα για να γίνει πασίγνωστο το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα συνέβαλε στη δημιουργία τοξικού κλίματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ο σύλλογος ή θα υποστεί στο μέλλον, βλάβη βαθμολογική, οικονομική, κοινωνική, θα φέρει την υπογραφή και του Ομίλου Μετροπόλιταν-Υγεία και των συνεργατών του που αποκόμισαν οφέλη από όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με το δήθεν τραυματισμό».

Μάλλον η επιλογή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ να εμπιστεύεται και να διαφημίζει δημοσια το Metropolitan, αποδυναμώνει τους ισχυρισμούς της ίδιας της ΠΑΕ.

Τα μυστήρια του χωροχρόνου

Ο βασικός ισχυρισμός Κούγια, ότι δηλαδή έκανε ιατρικές εξετάσεις στο Metropolitan στον Πειραιά, έρχεται σε ευθεία χωροχρονική σύγκρουση με τις δηλώσεις του ίδιου του Κούγια, για το επεισόδιο που είχε με τον Γιώργο Κοσμά της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη διαδικασία της κλήρωσης στη Stoiximan Super League. Που έγινε τις ίδιες ώρες στο Μαρούσι: «Ζήτησα από την έναρξη της κλήρωσης να καταγράφει μια δήλωση μου στα πρακτικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας ότι παρακολούθησε από την αρχή τη διαδικασία.

Δηλαδή, ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε ταυτόχρονα να βρίσκεται στο Metropolitan του Πειραιά έως τις 3 το μεσημέρι και στην κλήρωση της Super League στο Μαρούσι, από τη 1 έως τις 3:30 το μεσημέρι! Να τσακωθεί με τον Γιώργο Κοσμά και να φάει, σύμφωνα με πληροφορίες, μπιφτεκάκια από το εκεί Catering τα οποία μάλιστα δεν ήταν της αρεσκείας του…

Πρόκειται για ένα μυστήριο που οπωσδήποτε θα απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα και τους ερευνητές του ανεξήγητου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This