Κινηματογραφική καταδίωξη ΙΧ στην Λιοσίων με πυροβολισμούς, επικίνδυνους ελιγμούς και εμβολισμούς!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 26χρονο με κίνδυνο της ζωής τους - Στο όχημα του βρέθηκαν ναρκωτικά

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στην οδό Λιοσίων, στο κέντρο της Αθήνας όταν ένας οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο, αστυνομικοί της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ έχουν πάει στο πλάι ενός οχήματος που κινείται επί των οδών Δαγκλή και Ρικάκη και κάνουν νόημα στον  οδηγό προκειμένου να κατέβει.

Δείτε βίντεο:




Στη συνέχεια, ο οδηγός προσπαθώντας να ξεφύγει κάνει επικίνδυνους ελιγμούς βάζοντας τη ζωή των αστυνομικών σε κίνδυνο καθώς παραλίγο να πατήσει τα στελέχη της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως χτύπησε και σταθμευμένα οχήματα και εμβόλισε μηχανή της ομάδας.

Το όχημα μετά φαίνεται να φεύγει και οι αστυνομικοί με μοτοσικλέτες και οχήματα τρέχουν από πίσω του.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί φέρεται να πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος και λίγο αργότερα ο 26χρονος οδηγός με καταγωγή από την Αλβανία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επί της οδού Νιρβάνας. Στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος βρέθηκαν 15 κιλά κάνναβης.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This