Αλεξανδρούπολη: Περιπέτεια για θύμα ενδοοικογενειακής βίας – Της έκανε μήνυση ο άντρας της και συνελήφθη!

Την κακοποιούσε για έντεκα χρόνια!

Must Read

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με μια απίστευτη τροπή έρχεται στο φως ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας.

Η καταγγελία

Όπως ανέφερε η παθούσα στο Mega, επί έντεκα συναπτά έτη έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο τον σύζυγό της!

Η παθούσα, μετά από όσα εφιαλτικά είχε περάσει, θέλησε να φύγει από τον γάμο της και χωρίσει τον νταή άντρα της.

Πριν ακόμα εκδοθεί το διαζύγιο, η ίδια αποφάσισε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 6 και 10 ετών αντίστοιχα.

Ο σύζυγός της, όμως, ο οποίος δεν είδε με καλό μάτι την αποχώρηση από την οικογενειακή εστία θέλησε να πάρει εκδίκηση και κατέθεσε μήνυση γιατί όπως ισχυρίστηκε η ίδια δεν τηρεί τους όρους των μέτρων καθώς δεν τον άφηνε να βλέπει τα παιδιά του.

 Η σύλληψη

Η γυναίκα έζησε μια πρωτοφανή κατάσταση καθώς αστυνομικοί ήρθαν στο χώρο εργασίας της για να της περάσουν χειροπέδες!

«Μου λένε πρέπει να έρθεις μαζί μας στο αστυνομικό τμήμα, σας έχει κάνει μήνυση ότι δεν τηρείτε τα μέτρα. Τα παιδιά μου δεν τον θέλουν, για ποιον λόγο να πάω εγώ στο τμήμα. Μου είπαν πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία. Λέω “είμαστε στον χώρο εργασίας μου, είναι δυνατόν;” Ρεζιλεύτηκα μπροστά σε πελάτες, υπαλλήλους, ήρθαν δύο αστυνομικοί και με πήραν με το περιπολικό».

Και συνεχίζει: «Πήγαμε στο τμήμα, μου πήραν κατάθεση, μετά μου είπαν να μου πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα. Μόνο δακτυλικά αποτυπώματα δεν ήταν. Φωτογραφίες μου έβγαζαν, εγώ έκλαιγα και μου έλεγαν “μην κλαίτε δε θα βγει ωραία η φωτογραφία”».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος του θύματος, Κωνσταντίνα Καϊταλίδου «η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων αφορά τη διατροφή, δεν έχει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει».

Και συνεχίζει: «Από την στιγμή που υπάρχει απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που καθορίζει την επικοινωνία του πατέρα με τα ανήλικα τέκνα… το ζήτησε προφανώς ο πατέρας να συλληφθεί η μητέρα. Η μητέρα κατηγορείται ότι αρνείται να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση ενώ αυτό δεν ισχύει, δεν επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά στο να μη δουν τον πατέρα τους».

Η βίαιη συμπεριφορά

Σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά του άντρας της η γυναίκα λέει πως πάντα ήταν έτσι.

Και προσθέτει:

«Αυτός μας χτύπησε και τα παιδιά μου τον φοβούνται, εγώ πρέπει να τα περάσω αυτά τα δεινά; Πριν από έναν χρόνο, παραμονή Καθαράς Δευτέρας, όταν γύρισα από τη δουλειά τον βλέπω μεθυσμένο. Είπα να χωρίσουμε. Ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά στα παιδιά, πήρε μια ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου, τα παιδιά έκλαιγαν, ο γιος μου έλεγε “σταμάτα”. Πήγα έκανα μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Τα παιδιά τον φοβούνται, είπαν ότι δε θέλουν να τον βλέπουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This