Καλαμάτα: Απάτη σε βάρος 60χρονης – Της απέσπασαν πάνω από 6.000 ευρώ

Ο δράστης προσποιήθηκε τον υπάλληλο τράπεζας

Must Read

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν τα περιστατικά απάτης σε βάρος συνανθρώπων μας. Αυτή τη φορά θύμα ενός επιτήδειου έπεσε μια γυναίκα 60 χρονών από την Καλαμάτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, η γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος την έπεισε να πραγματοποιήσει κατάθεση εκατοντάδων ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο 30χρονος άνδρας προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 60χρονη και της είπε ότι η μητέρα της εδικαιούτο αναδρομικά χηρείας ύψους 26.000 ευρώ. Στη συνέχεια της εξήγησε ότι για να λάβει το εν λόγω ποσό η μητέρα της θα έπρεπε πρώτα να καταβάλει 6.520 ευρώ ως φόρο στον λογαριασμό που θα της έδινε και στη συνέχεια τα αναδρομικά θα ήταν διαθέσιμα στον δικό της λογαριασμό.

Η άτυχη γυναίκα πείστηκε ότι μιλούσε με υπάλληλο της τράπεζας και έτσι προχώρησε στην κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό που της ζητήθηκε, ο οποίος, όπως αποδείθχηκε στη συνέχεια ανήκε σε 30χρονο από τη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This