Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Πέλλα – Πώς άρπαξαν 150.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο

Must Read

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου από οικία στην Πέλλα με λεία 150.000 ευρώ. Μετά από πέντε μήνες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας εξιχνίασαν ληστεία που σημειώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή της Πέλλας και πέρασαν χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό άνδρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, ενώ στη δικογραφία που υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, περιλαμβάνεται και μία αλλοδαπή συνεργός του, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, την προαναφερθείσα ημερομηνία ο αλλοδαπός, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, παραβίασαν το παράθυρο σπιτιού σε περιοχή της Πέλλας και στη συνέχεια αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, περιείχε το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι η αλλοδαπή γυναίκα ήταν εκείνη που παρείχε πληροφορίες για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου αλλά και τις ώρες που απουσίαζαν οι ένοικοι του σπιτιού. Μάλιστα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της εν λόγω γυναίκας στην περιοχή της Πέλλας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This