Δίχως τέλος η ενδοοικογενειακή βία: Δύο περιστατικά σε Ηράκλειο και Σπάρτη σε λίγες ώρες

Οι «νταήδες» σύντροφοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας έχει λάβει το φαινόμενο ενδοοικογενειακής βίας στην χώρα, με ανυπεράσπιστες γυναίκες να βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιητικών συζύγων τους! Αυτή τη φορά, δύο περιστατικά σε Σπάρτη και Ηράκλειο κινητοποίησαν τις Αρχές, μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Χθες το μεσημέρι, σήμανε συναγερμός στη Σπάρτη, όταν ένας 34χρονος έριξε την σύντροφό του στο πάτωμα, με σκοπό να τη χτυπήσει. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας φέρεται να έβρισε την 38χρονη για άγνωστο λόγο και στην συνέχεια να την έριξε κάτω και να την χτύπησε στο κεφάλι. Έντρομη, η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 34χρονος συνελήφθη. Παράλληλα, το θύμα της επίθεσης μετάφεθρηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με σκοπό να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί σοβαρά τραύματα από τον ξυλοδαρμό.

Λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, ακόμη μία γυναίκα δέχτηκε μανιασμένα χτυπήματα από τον σύντροφό της, στο Ηράκλειο. Όπως έγινε γνωστό, ένας 25χρονος από την Αλβανία φέρεται να χτύπησε άγρια την 24χρονη ομοεθνή σύντροφό του, στο κεφάλι και στο πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές, μέσα στο διαμέρισμά της.

Η κοπέλα για να γλιτώσει από την φρίκη, κατάφερε να τον απωθήσει προς το μπαλκόνι του διαμερίσματος και κλείδωσε την μπαλκονόπορτα! Ωστόσο, ο νεαρός πήδηξε από τον πρώτο όροφο, για να φύγει, με συνέπεια να τραυματιστεί κι έτσι πήγε στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήεθειες. Εκεί, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, που είχαν ενημερωθεί σχετικά από την 24χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This