Στιγμές πανικού στον Εύοσμο: Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες μετά από έκρηξη!

«Κατεβήκαμε και πετάξαμε κουβάδες με νερό»

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με εκρήξεις οχημάτων και αυτοκινήτων τις τελευταίες ημέρες, με τις Αρχές αυτήν την φορά να σπεύδουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για ακόμη ένα περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, ήταν γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, όταν έντρομοι κάτοικοι άκουσαν έναν εκκωφαντικό ήχο, που τους «πέταξε» από τα κρεβάτια τους. Μέσα σε δευτερόλεπτα βγήκαν στα μπαλκόνια και είδαν ένα όχημα τυλιγμένο στις φλόγες. «Ακούσαμε ένα μπαμ. Είδαμε το αυτοκίνητο να έχει πάρει φωτιά. Κατεβήκαμε και πετάξαμε κουβάδες με νερό. Τι έγινε ακριβώς δεν το γνωρίζουμε», είπε ένοικος πολυκατοικίας.

Δηλώσεις έκανε και ο ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος, ο οποίος ανέφερε πως μόλις άκουσε την έκρηξη βγήκε από το σπίτι του και είδε το αυτοκίνητό του να φλέγεται.

Εκτός από το αυτοκίνητο που κάηκε ολοσχερώς, ζημιές έχει υποστεί και η πυλωτή πολυκατοικίας.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό να διακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης. Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώνεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This