Στην φυλακή 3 άτομα για την υπόθεση της 15χρονης που γέννησε στο Ρέθυμνο

Ο πατριός της κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος παρά την άρνησή του

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε και ο τρίτος άνδρας από την Ρουμανία για την υπόθεση της 15χρονης από την Βουλγαρία, που γέννησε πρόσφατα σε νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Ο πατριός της κρίθηκε την Τρίτη προσωρινά κρατούμενος παρά την άρνηση και τις διαβεβαιώσεις ότι ουδέποτε είχε σεξουαλική σχέση με την ανήλικη, την οποία θεωρούσε παραπάνω από κόρη του.

Τον πατέρα του παιδιού της αποκάλυψε η 15χρονη που γέννησε στο Ρέθυμνο! «Αθωώνει» τον πατριό της

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 44χρονος Ρουμάνος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη. Ππροηγουμένως είχε ομολογήσει 4 ερωτικές επαφές με την ανήλικη. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι η χρονική στιγμή των συνευρέσεων δεν ταυτίζεται με το διάστημα της σύλληψης του νεογέννητου παιδιού.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει να δώσει δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί η πατρότητά του.

Προφυλακιστέος έχει κριθεί και ένας 47χρονος Ρουμάνος, ο οποίος παραδέχθηκε τις συναντήσεις με την ανήλικη και ζήτησε συγγνώμη. Yπόσχεται να το αναγνωρίσει εάν αποδειχθεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα κατακάθια των Βαλκανίων θα πάρουν και την υπηκοότητα του Έλληνος … ο ΚΟΥΛΗΣ ναναι καλά και η χώρα προοδεύει με την όπισθεν ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This