Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας ασελγούσε στην 8χρονη ανιψιά του – Στο στόχαστρο κι άλλα παιδιά

Η 22χρονη -σήμερα- κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα νοσηρά βίωνε επί σειρά ετών

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη που βίωνε επί σειρά ετών στα χέρια του ίδιου της του θείου, που ασελγούσε σε βάρος της από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, αποκάλυψε μία κοπέλα στην Θεσσαλονίκη! Η 22χρονη -σήμερα- γυναίκα αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να καταγγείλει τον σύζυγο της θείας της, για τα όσα νοσηρά φέρεται να της έκανε, μέσα στο σπίτι της στο Παλαιόκαστρο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου, από το 2010 έως τις αρχές του 2015, δηλαδή από όταν το κορίτσι ήταν 8 ετών έως 13, ο 43χρονος σήμερα άνδρας ασελγούσε σε βάρος της εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, οι οποίοι του είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψή της.

Στο στόχαστρό του κι άλλα ανήλικα

Μάλιστα, από την έρευνα της ΕΛΑΣ προέκυψε πως ο σάτυρος έδειχνε ερωτικές ταινίες τόσο στον 4χρονο τότε γιο του, όσο και στον 7χρονο ανιψιό του! Ακόμη, η προανάκριση έφερε στο φως ότι την πρωτοχρονιά του 2015 ο άνδρας δεν δίστασε να χειρονομήσει και να κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα και στην 19χρονη τότε ετεροθαλή αδελφή του.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, για κατάχρηση ανηλίκων και για απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η κακοποίηση των παιδιών, η ενδοοικογενειακή βία, η εξάπλωση των ναρκωτικών και τής εν γένει εγκληματικότητος, έχουν προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στην χώρα μας. Βεβαίως, φταίει και ο γελοίος ποινικός κώδικας, βάσει τού οποίου επιβάλλονται ποινές-χάδι, αλλά τα αίτια είναι βαθύτερα. Πιστεύω ότι το κυριότερο είναι η φτώχεια και η λαθρομετανάστευση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This