Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έβγαλαν «σηκωτούς» δύο… άτακτους επιβάτες από αεροπλάνο στο «Μακεδονία»

Must Read

Χειροπέδες φόρεσαν αστυνομικοί του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης σε έναν 24χρονο και ένα 40χρονο, οι οποίοι κατάφεραν να αναστατώσουν… ένα ολόκληρο αεροπλάνο που ετοιμαζόταν για απογείωση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή όταν οι δύο επιβάτες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις του πληρώματος και του κυβερνήτη του αεροσκάφους. Πιο συγκεκριμένα, ο 40χρονος αρνούνταν να προσδεθεί στο κάθισμά του και ο 24χρονος κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ο νεαρός υποστήριξε πως «άτμισε ασυναίσθητα», ενώ ο έτερος  «ταραχοποιός» επιβάτης επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας για να δικαιολογήσει την άρνησή του να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας. Ο κυβερνήτης έκρινε αναγκαία την αποβίβασή τους, ενώ ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, οι οποίοι και τούς συνέλαβαν, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους να αναφέρει ότι οι δύο επιβάτες αγνοούσαν τις συνεχείς συστάσεις που τους γίνονταν.

Μετά την αποβίβασή τους το αεροσκάφος εκτέλεσε κανονικά την προγραμματισμένη πτήση εσωτερικού από τον διεθνή αερολιμένα. Όσον αφορά στους δύο συλληφθέντες, η εισαγγελέας τούς άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο για άνθρωπο, σε βαθμό κακουργήματος. Ωστόσο, μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν, αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This