Κολωνός: «Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, να βγει η μάνα μου» – Το ξέσπασμα της αδερφής της 12χρονης

Εξέφρασε την απογοήτευσή της γιατί οι εισαγγελικές Αρχές δεν πίστεψαν τα όσα έχει καταθέσει η 12χρονη για την μη εμπλοκή της μητέρας της

Must Read

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Και σήμερα έξω από το Εφετείο, όπου πραγματοποιείται η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αίτημα την καταδίκη του βασικού κατηγορούμενου.

Το ίδιο απαιτεί και η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης που εξέφρασε την απογοήτευσή της μιλώντας στον ΑΝΤ1, επειδή οι εισαγγελικές Αρχές δεν πίστεψαν τα όσα έχει καταθέσει η 12χρονη για την μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση κακοποίησης, σεξουαλικής και οικονομικής εκμετάλλευσης της ανήλικης.

Και ξέσπασε δηλώνοντας: «Ολόκληρες καταθέσεις της μικρής και είναι στην άκρη. Εκεί το παιδί λέει ξεκάθαρα ότι η μάνα μας δεν φταίει σε κάτι. Τι πας και κάνεις μια πορεία, τι πας και φωνάζεις απ’ έξω; Ο νόμος δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εγώ το μόνο πράγμα που θέλω αυτή την στιγμή, δεν είναι ούτε παιδοψυχολόγους ούτε βοήθειες ούτε τίποτα. Θέλω να βγει η μάνα μου».

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, που στρέφονται σε βάρος της εισαγγελικής λειτουργού για το περιεχόμενο της πρότασής της στην επίμαχη δίκη, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με ανακοίνωσή της εκφράζει την ανησυχία της για τις «τακτικές λεκτικής βαρβαρότητας σε βάρος των λειτουργών της Δικαιοσύνης, οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα κράτος δικαίου».

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έχουν ακούσει οι εισαγγελείς το περί δικαίου αίσθημα. Όταν οι αποφάσεις τους είναι ενάντια στην λογική θα ασκείται κριτική και λίγο λεκτική βαρβαρότητα όπως λέει η ανακοίνωση τους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This