Όπου φύγει-φύγει για το τριήμερο: Πάνω από 95.800 οχήματα πέρασαν τα διόδια

Μαζική έξοδος και στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Εντείνεται η έξοδος των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εξόδους της Αττικής.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στη λεωφόρο Αθηνών, από το ύψος του Χαϊδαρίου καθώς και στο οδικό τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου από Ελευσίνα μέχρι τα Μέγαρα. Καλύτερη είναι η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας καθώς υπάρχει σταθερή ροή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα έφυγαν από την Αττική 95.867 οχήματα. Ειδικότερα 53.835 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 42.041 προς Λαμία.

Λόγω της μαζικής εξόδου από το κλεινόν άστυ, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Μαζική έξοδος και στη Θεσσαλονίκη

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τους εκδρομείς, έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό, να εγκαταλείπουν την πόλη για το τριήμερο της Αποκριάς.
Σχεδόν ένα δρομολόγιο την ώρα έχει προγραμματιστεί στα ΚΤΕΛ για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Αθήνας, με την αύξηση να είναι τριπλάσια σε σχέση με τα αρχικά προγραμματισμένα δρομολόγια.
«Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, σχεδόν κάθε ώρα βάζουμε ένα επιπλέον δρομολόγιο. Σκεφτείτε ότι στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, από 24 δρομολόγια αρχικά, έχουμε φτάσει για το τριήμερο στα 60 και ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο. Πιο αυξημένη είναι η κίνηση από την Αθήνα προς την περιφέρεια -τα δρομολόγια είναι 40- ενώ αντίστροφα, από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, είναι 20», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., Στέφανος Τσόλης.

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς οδεύουν προς τη Χαλκιδική με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, καθώς και στην εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης. Πάντως μέχρι στιγμής σημειώνονται μόνο ολιγόλεπτες καθυστερήσεις.

Δείτε επίσης: Μαζική η έξοδος του τριημέρου: 60.000 ΙΧ έφυγαν χθες – Μεγάλη πληρότητα σε ΚΤΕΛ και πλοία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This